Zoekend naar de klantenservice van Zekur

Als u klant bent bij deze dochteronderneming van Univé en een vraag heeft over uw verzekering, dan is het een goed idee om het nummer van de klantenservice van Zekur eens op te gaan zoeken. Helaas is dat nog niet altijd even makkelijk. Veel websites zijn tegenwoordig zo ingericht dat alle communicatie via een contactformulier moet gaan en dan is het lastig om een telefoonnummer te vinden om direct contact te maken. Verder heeft u ook niet altijd alle papieren bij de hand, waar het nummer van de klantenservice van Zekur op zou kunnen staan. Al met al stellen veel mensen het dan ook dagen en soms wel weken uit om met de klantenservice van Zekur te gaan bellen. En dat terwijl het veelal het beste idee is om gelijk werk te maken van vragen, want het kan u wel eens duur betaald komen te staan als u met vragen blijft zitten waarop u geen antwoord hebt. Kortom, het zou handig zijn als u in een handomdraai het telefoonnummer van de klantenservice van Zekur zou kunnen vinden, zonder dat u daar al te veel moeite voor hoeft te doen. Het goede nieuws is dat dit nu mogelijk is. Of eigenlijk al sinds 2014, want toen is de website deklantenservice.nl in het leven geroepen. Hier kunt u alle nummers vinden waar u naar op zoek bent. En dat is natuurlijk altijd goed om te weten. Twijfel daarom ook niet langer, maar surf vandaag nog naar onze website en doe er uw voordeel mee. Wij hopen u in ieder geval gauw te mogen begroeten als een nieuwe klant.

De klantenservice van Zekur snel bereiken… het kan wel!

Bent u zoekend naar het nummer van de klantenservice van Zekur en wilt u dit direct te zien krijgen en wilt u dan ook nog eens extra informatie krijgen over:

  • Hoe veel het kost om erheen te bellen
  • Of u ook rechtstreeks naar de juiste afdeling kunt bellen, om het hele keuzemenu te omzeilen
  • Welke toetsen u in moet tikken om snel het menu te doorlopen
  • En nog veel meer?

Dan bent u bij deklantenservice.nl aan het juiste adres. Wij verschaffen u alle info die u maar zou willen ontvangen, dit om u zo breed mogelijk te informeren en niet met vragen te laten blijven zitten. Want het is per slot van rekening goed om alvast te weten dat het telefoonnummer van de klantenservice van Zekur Zorg 10 cent per minuut kost. Als u dan een uitgebreide vraag hebt, kunt u overwegen om eerst te mailen, zodat u niet alles hoeft te bespreken terwijl de minuten doortikken. Verder kunnen wij u vertellen dat de klantenservice van Zekur afdeling Wonen en Auto te bereiken is via een ander nummer, dan 15 cent per minuut kost. Kortom, dankzij ons kunt u een weloverwogen keuze maken en dat is wel zo prettig.

Neem gerust contact met ons op

Ondanks de uitgebreide informatie in deze tekst kan het natuurlijk nog zo zijn dat u met vragen bent blijven zitten over onze diensten en over onze database. In dat geval raden wij u aan om even contact met ons op te nemen. Op de website vindt u niet alleen de klantenservice van Zekur, maar ook een nummer van die van ons. Uiteraard met de bijbehorende informatie. Wacht dus niet langer, maar klim in de pen en schrijf ons. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers nemen altijd uitgebreid de tijd om uw vragen te beantwoorden. Daar kunt u zeker van op aan! Schroom dus niet en stel ons uw vragen, voordat u belt met de klantenservice van Zekur.

Contact

© De Klantenservice 2014