Klantenservice Unive

Bent u benieuwd welke verzekeringen u bij een bepaalde verzekeringsmaatschappij af kunt nemen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met hun helpdesk, bijvoorbeeld met de klantenservice van Unive. Of u neemt gewoon even een kijkje op hun website. U zult er dan al snel achter komen dat zij in heel veel verschillende categorieën diverse verzekeringsproducten bieden. U kunt dan denken aan verzekeringen op het gebied van:

  • zorg
  • werken
  • wonen
  • reizen
  • levenseinde
  • rechtszekerheid

De klantenservice van Unive kan u meer vertellen over al deze producten en over de verschillen die er tussen de diverse varianten bestaan. Zo kunt u bij hen bijvoorbeeld terecht voor een basis zorgverzekering, maar ook voor diverse aanvullende zorgverzekeringen. Welke varianten bieden zij nu allemaal, wat zijn de verschillen en welke variant is voor uw situatie het meest geschikt? Zoals gezegd kunt u dergelijke informatie ook online wel vinden, maar in sommige gevallen hebt u natuurlijk gewoon liever persoonlijk contact. Soms kan het immers lastig zijn om te kiezen welke optie nu het best bij u past. Dit kunt u dan doornemen met de klantenservice van Unive en zij kunnen u dan helpen met het vinden van het product dat het best bij u past.

Lokale klantenservice Unive

Bent u al klant bij Unive, dan weet u waarschijnlijk dat zij heel veel plaatselijke kantoren hebben. Dit in tegenstelling tot veel andere verzekeringsmaatschappijen, die enkel beschikken over een hoofdkantoor en die het bovendien niet mogelijk maken om met een vast persoon contact te hebben. Dit is bij de klantenservice van Unive anders. Uiteraard hebben zij een algemeen nummer, maar u kunt ook rechtstreeks naar uw plaatselijke kantoor bellen. Daar beschikken zij ook over al uw gegevens en als u er telefonisch niet met hen uitkomt, dan kunt u altijd een afspraak maken om bij hen langs te komen. Zij zorgen er over het algemeen voor dat u daar een eigen contactpersoon hebt, zodat u bij de klantenservice van Unive een vast aanspreekpunt hebt. Dat is natuurlijk wel zo prettig, zo hoeft u niet steeds opnieuw uw verhaal te doen als er zaken zijn waar u meerdere keren iemand over moet spreken. De ongeveer 150 kantoren die deze maatschappij telt, zijn dus absoluut een pluspunt en voor velen een reden om juist voor hen te kiezen. De persoonlijke benadering van de klantenservice van Unive spreekt heel veel mensen erg aan.

Contactgegevens opzoeken

Het hebben van zoveel verschillende kantoren is een pluspunt, maar het betekent ook dat zij over veel verschillende telefoonnummers beschikken. Hoe vindt u nu het juiste nummer van de klantenservice van Unive? Daarvoor gaat u naar www.deklantenservice.nl, de website met adressen van nagenoeg alle helpdesks van Nederlandse bedrijven. Zoekt u op ‘klantenservice Unive’, dan zult u daar het adres van de website vinden, maar ook de telefoonnummers voor Univé Noord-Nederland, Utrecht-Stad en Amsterdam. Bovendien vindt u er een link waarmee u het nummer van uw plaatselijke kantoor op kunt zoeken. U voert daar uw postcode of woonplaats in en u ziet meteen welk kantoor bij u in de buurt is en wat hun telefoonnummer is. Met hulp van DeKlantenservice.nl vindt u dus heel eenvoudig en snel de gegevens die u nodig hebt om de klantenservice van Unive te kunnen bereiken. En zoals gezegd bieden zij dit ook voor heel veel andere bedrijven en organisaties. Als u dus op zoek bent naar contactgegevens van een instelling of bedrijf, dan is het dus zeker de moeite waard om Deklantenservice.nl te bezoeken. De kans is zeer groot dat je bij hen die gegevens kunt vinden waar jij naar op zoek was.

Contact

© De Klantenservice 2014