Klantenservice Trouw

De helpdesk van een krant, en dus ook de klantenservice van Trouw, kan verschillende functies vervullen voor lezers. Zij kunnen er hun complimenten uiten over de goede artikelen die zij gelezen hebben, want dat is voor de medewerkers natuurlijk fijn om te horen. Ook biedt het hen de mogelijkheid om tips door te geven wat betreft nieuws wat zij graag in een kranteditie opgenomen zouden zien worden. Of zij kunnen er terecht met hun vragen naar aanleiding van een artikel dat al gepubliceerd is. Maar de klantenservice van Trouw is natuurlijk ook de plek waar u moet zijn als u bezorgklachten hebt. Ondanks dat iedereen in het hele proces erg zijn best doet om u op tijd uw favoriete krant te bezorgen, kan het natuurlijk toch gebeuren dat u eens een keer per ongeluk een van de andere kranten dan Trouw in uw brievenbus aantreft. Of dat uw exemplaar veel te laat of helemaal niet bezorgd wordt. Dit is uiteraard erg vervelend en met dergelijke klachten komen zij u graag tegemoet. Als u aan hen doorgeeft da u een verkeerd exemplaar ontvangen hebt of dat u een lege brievenbus aantrof, dan compenseren zij u hier graag voor. Maar dan moet u natuurlijk wel met de klantenservice van Trouw contact opnemen.

Contacteer klantenservice Trouw

Hoe kunt u nu in contact treden met hun klantenservice? Trouw biedt daarvoor verschillende mogelijkheden. Als u internet hebt, dan kunt u via hun website meteen uw bezorgklacht doorgeven, binnen het speciaal hiervoor bestemde gedeelte. U kunt dan aangeven wat uw klacht is, om welke datum het gaat en u krijgt dan meteen reactie over de manier waarop zij u tegemoet willen komen bij uw bezorgklacht. Uiteraard kunt u ook telefonisch de bezorgservice van de klantenservice van Trouw te spreken krijgen en daar uw bezorgprobleem voorleggen. Wilt u in contact komen vanwege een andere vraag, opmerking of klacht? Ook daarvoor biedt de klantenservice van Trouw verschillende mogelijkheden. U kunt hen dan bijvoorbeeld een e-mail sturen of u kunt het algemene nummer bellen en daar een van de medewerkers te spreken krijgen. Er zijn dus vele manieren waarop u de helpdesk kunt bereiken, we hebben hier namelijk nog niet eens alle mogelijkheden genoemd. Wat uw favoriete manier dus ook is om uw vragen, klachten of opmerkingen door te geven, het is altijd mogelijk. Blijf hier dus zeker niet meer rondlopen, maar contacteer hen en zorg ervoor dat u het aan hen doorgeeft!

Gemakkelijk contactgegevens vinden

Het vinden van contactgegevens van helpdesks kan soms wat lastig zijn, helemaal als u niet meer zeker weet wat de website van het betreffende bedrijf ook al weer was. Bij DeKlantenservice.nl snappen zij dit helemaal en zij bieden daarom overzichtelijk de gegevens aan van onder meer de klantenservice van Trouw. U vindt deze door in zoekbalk ‘Trouw’ in te typen en vervolgens krijgt u een scherm met informatie over het ontstaan van deze krant en de huidige situatie, met daarbij:

  • de website
  • het telefoonnummer voor de klantenservice van Trouw
  • het nummer van de bezorgservice
  • het algemene telefoonnummer van dit bedrijf

Zo weet u dus meteen welk nummer u het best kunt bellen of welke website u moet bezoeken. Wat ook prettig is, is dat DeKlantenservice.nl altijd bij ieder telefoonnummer vermeldt hoe hoog de belkosten zullen zijn. In dit geval gaat het bij alle nummers om lokaal tarief. Zo kunt u van tevoren meteen een inschatting maken van de telefoonkosten die u zult hebben. Wilt u in contact komen met de klantenservice van Trouw en bent u op zoek naar de juiste gegevens hiervoor? Dan zult u deze snel kunnen vinden via DeKlantenservice.nl!

Contact

© De Klantenservice 2014