Vragen over uw telefoon stelt u aan de klantenservice van T-Mobile

Als klant van T-Mobile hebt u misschien zo nu en dan vragen over bijvoorbeeld de duur van uw abonnement, de maandelijkse kosten of over storingen. Daarom wilt u graag bellen met de klantenservice van T-Mobile. U kunt natuurlijk naar hun website gaan en daar een e-mail sturen. Of u zoekt de contactgegevens op in de hoop het juiste telefoonnummer te vinden. Maar dit is behoorlijk omslachtig en vergt heel wat speurwerk. Zeker als u een prangende vraag hebt is dat vervelend. Het kan stress geven als uw smartphone het opeens niet meer doet of als u een te hoge rekening hebt ontvangen. U wilt dit zo snel mogelijk uit de weg hebben en daarom is het prettig dat u op een overzichtelijke website, deklantenservice.nl, snel de klantenservice van T-Mobile kunt bereiken. Want op onze website vindt u alle gegevens van de klantenservice van T-Mobile zoals diverse telefoonnummers en een uitgeschreven keuzemenu. Dit is het menu van de algemene klantenservice van T-Mobile. Leest u het voor het bellen snel door zodat u niet naar het ingesproken bandje hoeft te luisteren maar direct de getallen in kunt typen die u leiden naar de juiste afdeling.

Is er een storing? Vraag het door de klantenservice van T-Mobile te bellen

De klantenservice van T-Mobile is een uitgebreid telefonisch netwerk. Daarom is het verstandig dat u van te voren weet wie u moet hebben:

  • Hebt u algemene vragen over bijvoorbeeld uw abonnement of toestel? Bel dan met de algemene klantenservice van T-Mobile.
  • Bent u al klant? Dan is er een apart nummer voor de vaste lijn en een voor uw mobiele telefoon.
  • Als zakelijke klant hebt u de keuze uit twee nummers: een nummer als u al zakelijke klant bent en een als u dat misschien wilt worden.

Als u toch niet zo goed weet welke klantenservice van T-Mobile u moet hebben dan raden we het u aan om het algemene nummer te proberen. Het duurt dan wel iets langer voordat u bij de juiste afdeling uitkomt, maar ze kunnen u wel intern direct doorverbinden. Naast de gegevens van de klantenservice van T-Mobile bieden we vele nummers van bedrijven in Nederland. Zo vindt u er ook de nummers van andere telecomaanbieders zoals Vodafone en KPN. Bent u niet op zoek naar klantenservice van T-Mobile naar van heel andere bedrijven? Klikt u dan de sector aan of typ de bedrijfsnaam in de ingebouwde zoekmachine. U vindt bijvoorbeeld snel de contactgegevens van banken, supermarktketens, verzekeraars of van de Belastingdienst.

Een abonnement afsluiten kan zeer goed uitpakken!

We zijn erg benieuwd wat uw bevindingen zijn over de klantenservice van T-Mobile. Misschien wilt u het ons laten weten door 1 ,2, 3,4 of 5 sterren te geven. 1 ster betekent dat het een slechte service is en 5 sterren betekent dat het zeer goed was. Met deze beoordeling weten andere mensen of het de moeite waard is om te bellen. Ook kan T-Mobile zelf zien of men tevreden is over de klantenservice van T-Mobile. Wellicht dat ze met deze feedback hun service in de toekomst kunnen verbeteren. Hebt u vragen aan ons? Hebt u hulp nodig met het zoeken naar de juiste gegevens? Of wilt u ons iets anders laten weten, bijvoorbeeld een bedrijf dat nog mist in onze database? Hoe dan ook, wij horen het erg graag van u want we willen ons aanbod blijven vergroten. U kunt ons hierover bellen maar u kunt ook het online contactformulier invullen. Vergeet niet om uw eigen gegevens achter te laten, dan zijn we zo snel mogelijk bij u terug.

Contact

© De Klantenservice 2014