De gegevens van de klantenservice van Marktplaats

Bent u bekend met de online veilingsite Marktplaats? Dit is het Nederlandse equivalent van eBay. U vindt in principe enkel producten van particulieren in Nederland of mensen die net over de grens wonen. En dat maakt dat u sneller persoonlijk contact met hen kunt hebben en uw gekochte spullen zelf kunt ophalen. Het is een prettige site die het goed doet in Nederland. Toch kunnen we het ons voorstellen dat u graag de kat uit de boom kijkt voordat u een product gaat kopen of te koop aanbiedt. Daarom raden we het u aan om via onze website de contactgegevens van de klantenservice van Marktplaats te zoeken. De klantenservice van Marktplaats helpt u om bijvoorbeeld een profiel aan te maken. Voor veel mensen is het internet nog altijd een vaag begrip. Vooral ouderen vinden het lastig om wegwijs te worden van computers en het internet. En dat is zonde want een site als Marktplaats is geweldig voor jong en oud. U vindt er niet alleen multimedia of boeken maar ook  auto’s, huizen en complete keukens. In principe kunt u alle producten die u legaal kunt verkopen vinden op deze website. De mogelijkheden tot aankoop zijn eindeloos dus ook als u daar graag iets meer over wilt weten dan staat de klantenservice van Marktplaats voor u klaar.

Dankzij de klantenservice van Marktplaats kunt u snel gaan bieden

Dankzij de klantenservice van Marktplaats kunt u snel een eigen profiel aanmaken en dan kan het bieden beginnen. Het is aan de verkoper om te bepalen wat het startbedrag is. Ook kan hij of zij een limiet instellen, bijvoorbeeld dat men een week de tijd heeft om te bieden. Anderen hebben een vaste prijs ingevoerd. In dat geval kunt u de producten direct kopen en geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Hebt u vragen over het aanbieden van producten? Dan vindt u via deklantenservice.nl de gegevens van de klantenservice van Marktplaats. Natuurlijk kunt u ook via de website van deze veilingsite hun e-mailadres en telefoonnummer zoeken, maar onze site biedt een duidelijker overzicht. U weet dan direct of het verstandiger is om te mailen of te bellen. De klantenservice van Marktplaats kan u ook helpen als er problemen zijn met de verkoper of de opkoper. Laten we hopen dat dit nooit gebeurt maar er is uiteraard een minieme kans dat u wordt opgelicht. Misschien verdwijnen producten tijdens de bezorging of worden ze kapot afgeleverd. Allemaal nare toestanden die u niet wilt hebben. Vraag dan direct aan de klantenservice van Marktplaats wat u kunt doen. Het prettige aan deze website is het feit dat u de rating van de verkopers kunt zien. Zeker als u een goede score hebt, dan zal men sneller met u in zee gaan.

Haalt u goedkoop tweedehands producten in huis!

Niet alleen vindt u op Marktplaats tweedehands producten. Er zijn genoeg mensen die iets hebben gekocht en er vervolgens helemaal niets mee doen! Een console die altijd in de verpakking blijft staan of een boek dat nooit is gelezen en waar misschien zelfs nog folie omheen zit. Ook deze producten worden verkocht via Marktplaats. Via de handige categorieën waarin de klantenservice van Marktplaats de site heeft verdeeld zult u snel kunnen vinden wat u nodig hebt. En lukt het u niet op die manier omdat het aanbod te groot of te klein is, dan kunt u ook zoeken door:

  • Een minimum- of maximumbedrag aan te geven
  • De afstand tot de verkoper in kilometers uit te drukken
  • En u kunt de zoekbalk gebruiken zodat u snel uw gewenste product hebt gevonden

Contact

© De Klantenservice 2014