Apparaat kapot? Bel met de klantenservice van Kijkshop

De Kijkshop is een unieke winkel in Nederland. Eigenlijk is er geen enkele winkel vergelijkbaar. U gaat namelijk naar de winkel toe en daar vindt u alle producten achter glazen ruiten. Natuurlijk staat er met bordjes bij vermeld wat het kost. Wilt u een product kopen? Dan loopt u naar de kassa en halen ze het artikel uit hun magazijn. Tegenwoordig is het ook mogelijk om online producten van de Kijkshop te kopen. Hebt u daarom vragen over deze nieuwe werkwijze? Neemt u dan eens contact op met de klantenservice van Kijkshop. Is er een product stukgegaan en wilt u graag weten hoe u uw geld terug kunt krijgen? Ook dan is het aan te raden om even met de klantenservice van Kijkshop te bellen of te mailen. Zij staan tijdens kantooruren altijd voor u klaar zodat u weet hoe u het product terug kunt sturen, uw geld terug kunt krijgen of kunt vervangen voor een alternatief. De klantenservice van Kijkshop is op diverse manieren bereikbaar. Zo kunt u hen een e-mail sturen. Het risico is dat u dan wel eventjes moet wachten op een antwoord. Wist u dat u maar liefst 14 dagen retourrecht krijgt op alle producten die u online kunt bestellen? Maar als u tot het laatste moment wacht en u gaat mailen, dan loopt u de kans dat dit recht is vervallen.

Met de klantenservice van Kijkshop komt u er vast en zeker uit

De klantenservice van Kijkshop kan u ook helpen bij het inleveren van uw cadeaubon. Vroeger kreeg men vlak voor kerst een uitgebreid kerstpakket van hun baas. Deze tijden zijn veranderd en zeker voor grote bedrijven is dit niet langer het geval. Ze geven liever een cadeaubon aan hun werknemers zodat ze zelf een leuk product, uitje of abonnement kunnen kiezen. De Kijkshop biedt op die manier ook allerlei leuke producten aan. U kunt de bon verzilveren via een aparte website en vervolgens kunt u uw gewenste product gratis laten bezorgen. Hebt u hier toch nog vragen over en gaat het om een product van de Kijkshop? Ook dan adviseren we u om even contact met de klantenservice van Kijkshop op te nemen. Wellicht kunnen ze u telefonisch door dit proces leiden. Maar liefst 4 à 5 miljoen huishoudens krijgen iedere maand de actuele folder met aanbiedingen en nieuwe producten van deze winkel in de bus. Wilt u deze folder niet langer ontvangen? Vraag dan aan de klantenservice van Kijkshop waar u een nee/nee-sticker kunt halen of ga bij uw gemeentehuis langs.

Laat ons weten wat uw ervaring was

De klantenservice van Kijkshop wil u overal bij helpen. Maar dan hebt u natuurlijk wel hun contactgegevens nodig. Daarom hebben we een website in het leven geroepen. Want u kunt dankzij www.klantenservice.nl alle gegevens van de klantenservice van Kijkshop opzoeken. En dat is nog lang niet alles want naast het telefoonnummer en e-mailadres van de klantenservice van Kijkshop vindt u ook allerlei gegevens van andere bedrijven in Nederland. Sectoren waar u aan kunt denken zijn onder andere:

  • Boeken en films
  • Computers
  • Meubilair
  • En vliegtickets

Slaat u deze website op, dan kunt u snel gegevens opzoeken van de desbetreffende bedrijven. De Gouden Gids en Telefoonboek worden al jaren niet meer bezorgd en dat is goed nieuws voor onze website. Tevens is het een stuk beter voor het milieu want ieder huishouden kreeg jaarlijks minstens twee van dit soort boekwerken. En ook al ging het om gerecycled papier, de hoeveelheid energie die in de productie werd gestoken kan beter op een andere duurzamere manier worden gebruikt. Surf daarom voortaan naar www.deklantenservice.nl als u een gegevens van een klantenservice nodig hebt!

Contact

© De Klantenservice 2014