Voor al uw bankzaken: klantenservice ING

Mensen hebben in deze moderne tijden erg veel stress. Dat kan leiden tot een burn-out en depressie. Geldzorgen zijn een van de boosdoeners. Hebt u bijvoorbeeld vragen over uw banksaldo en bent u klant van de ING? Stel dan uw vragen aan de klantenservice van ING. De klantenservice van ING staat voor u klaar als u geldzorgen hebt maar dat is zeker niet het enige waarvoor u hen kunt bellen. Op onze website, www.deklantenservice.nl, vindt u de nummers voor de klantenservice van ING en we zullen u in deze tekst uitleggen waarom er verschillende telefoonnummers bestaan. Deze oer-Hollandse bank is een van de grootste banken in Nederland, herkenbaar aan de oranje leeuw. Net als vele andere banken is ook de ING volop aanwezig op het internet. U hebt vast en zeker een internetbankierenaccount want in deze tijden ontkomt u er vrijwel niet meer aan. Het is erg prettig dat u dag en nacht uw bankrekening kunt bekijken en allerlei bankzaken thuis kunt regelen. Niet voor niets is het aantal postkantoren in de afgelopen jaren behoorlijk teruggezakt. Omdat het internet de mogelijkheid biedt om producten en diensten te kopen is een dergelijk online account nog een mooie uitkomst. U kunt bestellingen direct betalen met internetbankieren. Hebt u trouwens vragen over de online mogelijkheden dan kunt u de klantenservice van ING bellen. Op www.deklantenserivce.nl vindt u het telefoonnummer en tevens een overzicht van andere relevante informatie. Op de site vindt u overigens contactgegevens van legio instellingen en bedrijven, bezoek de site daarom wanneer u deze gegevens nodig hebt!

Zoekt u hun gegevens? Hier vindt u ze voor de klantenservice van ING

Omdat een telefoontje aan de klantenservice van ING erg lang kan duren hebt u geen zin om minutenlang naar hun keuzemenu te moeten luisteren. Op onze website zult u zien dat we deze hele tekst voor u hebben uitgetypt. Leest u voor het bellen naar de klantenservice van ING even dit menu door zodat u direct de juiste combinatie in kunt typen en u direct bij de klantenservice van ING uitkomt die u nodig hebt. Zoals we daarnet al zeiden zijn er verschillende nummers die u kunt gebruiken:

  • Zo is er het telefoonnummer voor de algemene klantenservice van ING
  • De helpdesk voor mobiel bankieren en internetbankieren
  • De hypotheek advieslijn
  • Een saldolijn, handig als u toch nog geen internetbankieren hebt
  • En een alarmlijn.

Hebt u hulp nodig bij uw bankzaken? Dan belt u dus het algemene nummer en dan zal u spoedig geholpen worden door een vriendelijke medewerker van de klantenservice van ING.

Een rekening afsluiten bij deze bank kan geheel digitaal

Wist u dat u op de website van de ING ook kunt chatten met een medewerker? Dat is nog goedkoper dan bellen want u betaalt geen lokaal tarief meer. Wilt u liever een lange brief schrijven met al uw prangende vragen? Doet u dit dan in digitale vorm, dus in een e-mail, anders gaat een antwoord dagen zo niet weken duren. De klantenservice van ING wil u graag helpen maar daar hebben ze uw hulp voor nodig. Ze willen graag weten wat ze kunnen verbeteren aan hun service. Zijn ze klantvriendelijk genoeg? Zijn hun oplossingen adequaat en afdoende? En wordt u snel genoeg geholpen als u ze gaat bellen? Laat het hen weten en geef hen een rating op onze website. Naast de diverse nummers van deze bank vindt u ook de telefoonnummers van andere banken, instellingen, winkels en overige bedrijven. Misschien is het daarom een goed idee om onze website te bookmarken!

Contact

© De Klantenservice 2014