Vind hier informatie over de klantenservice van Hema

De Hema is een begrip in Nederland. Elke grote plaats heeft minstens een vestiging van dit gerenommeerde warenhuis. Hun design is erg herkenbaar en is door de jaren heen nauwelijks veranderd. Het is een erg betaalbaar warenhuis en u vindt er daarom mensen uit alle klassen. Hebt u vragen aan de klantenservice van Hema? Misschien is het dan handig om bij uw vestiging in de buurt langs te gaan. Dan kunt u het personeel dat daar werkt persoonlijk aan de tand voelen. Maar misschien is dat niet waar u naar op zoek bent en wilt u graag een algemene vraag over het beleid of bepaalde producten stellen aan de klantenservice van Hema. Wellicht hebt u op een vacature gereageerd en vraagt u zich af waarom u nog niets hebt gehoord van de vestiging waar u uw sollicitatie had ingediend. Dit zijn allemaal goede redenen om met de klantenservice van Hema contact op te nemen. Wij hebben een speciale website in het leven geroepen waar u de contactgegevens van grote Nederlandse ondernemingen eenvoudig mee kunt vinden. Vroeger had men de Gouden Gids maar die was erg beperkt want in dit boek vond u vooral gegevens bij u in de buurt. Ook via de website van bedrijven kunt u op zoek, maar als u vele vragen aan diverse bedrijven hebt dan is het wel zo prettig om een handige website te kennen waar u al die contactgegevens mee kunt vinden. Zo zult u zeker uit de voeten kunnen met onze website: www.deklantenservice.nl.

Met de klantenservice van Hema bent u snel gerustgesteld

De medewerkers van de klantenservice van Hema staan tijdens kantooruren voor u klaar dus schroom niet langer maar bel hen gerust even op. Wij zijn erg benieuwd naar dit gesprek! Niet dat we de specifieke gegevens willen weten, dat is persoonlijk. Wel willen we graag weten hoe het gesprek verliep en of u tevreden bent over de klantenservice van Hema. Daarom geven we u de gelegenheid om een beoordeling te geven op onze specifieke pagina over de klantenservice van Hema. Geeft u 1 tot en met 5 sterren als u daar de tijd voor hebt. Het zal toekomstige bezoekers helpen om ervoor te kiezen om al dan niet met de klantenservice van Hema te bellen. U vindt op onze website 2 verschillende telefoonnummers:

  • Het eerste nummer is het algemene telefoonnummer voor de klantenservice van Hema.
  • Het tweede nummer is voor hun hoofdbureau in Amsterdam.

Hebt u klachten of opmerkingen? Laat het ons weten!

We hopen dat onze website, www.deklantenservice.nl, u een grote dienst kan verlenen. Natuurlijk vindt u hier niet alleen de gegevens van de klantenservice van Hema. Ook diverse nummers en e-mailadressen van verzekeraars, banken, bouwmarkten, kledingwinkels en ga zo maar door vindt u hier eenvoudig door de naam van het bedrijf in te typen op de ingebouwde zoekbalk. Weet u niet welk bedrijf u moet bellen maar wel welke sector? Maak dan uw keuze tussen de diverse beschikbare sectoren waarbinnen we de bedrijven hebben ingedeeld. Misschien werkt u voor een grote onderneming en valt het u op dat uw bedrijf nog niet genoemd wordt. Dan kunt u het beste contact opnemen met onze eigen klantenservice. U vindt onder het kopje “contact” ons telefoonnummer en e-mailadres. Geeft u aan waar u voor werkt en hoe jullie zijn te bereiken. Dan staan jullie binnen de kortste keren vermeld op onze website. Een goedlopende klantenservice is voor veel bedrijven hun visitekaartje. Het is als het ware het gezicht van het bedrijf en deze mensen moeten een goede indruk achterlaten op de bellers.

Contact

© De Klantenservice 2014