Voetbalvragen? Bel dan de klantenservice van Feyenoord

De bekendste voetbalclub uit Rotterdam is natuurlijk Feyenoord. De club won als eerste Nederlandse club de Europacup 1, tegenwoordig bekend als de Champions League. Zelfs de onlangs overleden Johan Cruijff besloot om hier in 1983 een jaartje te voetballen en dat resulteerde, hoe kan het ook anders, in een landstitel. Hebt u vragen over deze club? Dan kunt u de klantenservice van Feyenoord proberen te bereiken. De klantenservice van Feyenoord is tijdens werkdagen telefonisch bereikbaar. Hebt u geen tijd om te bellen omdat u dan zelf aan het werk bent? Dan kunt u hen ook in de avond of in het weekend een e-mail sturen. Maar dan duurt het wel iets langer voordat u een antwoord krijgt. Wellicht hebt u prangende vragen over de geschiedenis van deze illustere club en kunt u op het internet de juiste antwoorden niet zo snel vinden. Als zelfs Wikipedia u in de steek laat dan moet u even bellen met de klantenservice van Feyenoord. Daar werken mensen die met hart en ziel voor deze club werken en de geschiedenis tot in detail uit hun hoofd kennen. Ook voor alle andere vragen die te maken hebben met Feyenoord staan ze natuurlijk voor u klaar.

Wilt u een seizoenskaart? Neem contact met de klantenservice van Feyenoord

Zoals we daarnet al zeiden kunt u de klantenservice van Feyenoord contacteren voor zeer uiteenlopende thema’s. De clubgeschiedenis willen ze in ieder geval graag met u delen. Wist u dat u dit ook in het echt kunt meemaken? U kunt naar een wedstrijd van de club gaan maar we bedoelen dat u ook een rondleiding kunt krijgen door hun stadion: de Kuip. U krijgt de prijzenkasten te zien, de kleedkamers en een algemene geschiedenis. Een leuk uitje voor Rotterdammers maar ook voor fans in het hele land. Men komt dan ook uit heinde en verre op de Kuip af.

  • Wilt u graag een rondleiding boeken? Bel dan de klantenservice van Feyenoord.
  • Hebt u vragen over de tickets voor een wedstrijd? Wilt u graag een seizoenskaart voor het komende seizoen bestellen?
  • Of hebt u misschien klachten over de service die u door het stadion is verleend?

Voor al deze redenen is het handig om even het telefoonnummer van de klantenservice van Feyenoord op te zoeken. Maar hoe kunt u dit het beste aanpakken? Er is immers geen Gouden Gids of Telefoonboek meer in uw huis die u er op na kunt slaan. Het internet biedt soelaas. Kijkt u maar op onze website: deklantenservice.nl. U vindt hier van zeer uiteenlopende bedrijven en instellingen de contactgegevens terug. We vermelden netjes om welk bedrijf het gaat en welk nummer u het beste kunt bellen. Want sommige services bieden diverse nummers aan zoals voor zakelijke of particuliere gesprekken.

Zal deze club dit jaar de titel pakken?

Als u een fan bent dan hoopt u natuurlijk op een spraakmakend seizoen. Het is alweer lang geleden dat ze de landstitel hebben gepakt. Wel is dit de club die het meest recent een internationale titel heeft gepakt hoewel die titel ook alweer uit 2002 stamt. Dat zegt ook wel iets over het Nederlandse voetbal helaas. Maar wie weet zal het komende seizoen anders uitpakken. Uw clubliefde zal er vast en zeker niet onder lijden. De klantenservice van Feyenoord wil u in ieder geval graag te woord staan. Of het nu gaat om een simpele vraag, een idee of een klacht, de klantenservice van Feyenoord wil het graag aanhoren zodat ze samen met u een passende oplossing kunnen vinden. Bent u tevreden over hun service? Laat ons dit dan direct even weten!

Contact

© De Klantenservice 2014