De klantenservice van Electrabel vind je gemakkelijk online via www.deklantenservice.nl

Sinds de energiemaatschappijen zelf door particulieren zijn te kiezen, is het een feest van voordelen voor de consument. Omdat er een heuse concurrentiestrijd gaande is, moeten energieleveranciers allerlei aantrekkelijke aanbiedingen gebruiken om klanten aan te trekken. Dit betekent dat er veel te halen is voor de consument. Vaak kun je honderden euro’s als bonus ontvangen als je een contract afsluit bij een energie leverancier. Een jaar later kun je dan wederom op zoek gaan naar een nieuwe energieleverancier die je een andere bonus biedt. Deze bonussen kunnen van alles zijn. Tegenwoordig kun je via Essent korting op Mediamarky producten krijgen en via een energieleverancier als Energiedirect krijg je aan het einde van je jaarcontract een flink geldbedrag terug. Je moet daar weliswaar een jaar op wachten, maar het is dan wel geld dat je naar eigen inzicht kunt gebruiken. Het cadeautje van Essent krijg je direct, maar is wel alleen inzetbaar in de mediamarkt. Zo heeft elk contract een eigen set aan voordelen. Daarnaast verschillende de tarieven nogal per energieleverancier. Stel dat je bij Oxxio een contract afsluit, dan krijg je weliswaar veel cadeautjes zoals laptops en tablets, maar de tarieven zijn wel hoger en je zit er vaak drie jaar aan vast. Het is dus belangrijk dat je voor jezelf een helder beeld krijgt van alle energieleveranciers. Dit is niet altijd even gemakkelijk op de websites zelf. Ook vergelijking sites vergelijken natuurlijk op globaal niveau. Dus als je echt precies wil weten hoe de vork in de steel zit, dan kun je natuurlijk het beste even contact opnemen met de klantenservice. In het geval dat je een contract af wilt sluiten bij Electrabel, dan kun je dus het beste even contact opnemen met de klantenservice van Electrabel. Je kunt dan direct aan de medewerker van de klantenservice van Electrabel vragen wat voor bonus je krijgt en wat de tarieven zijn. Tevens is het belangrijk om altijd door te vragen. Natuurlijk zijn de medewerkers van de klantenservice van Electrabel enthousiast over hun aanbiedingen, maar je moet ze ook vooral vragen stellen over de zaken die daar tegenover staan zoals contractduur en tarieven.

Neem direct contact op met de klantenservice van Electrabel

Als je direct meer wil weten over de klantenservice van Electrabel of andere energie leveranciers, dan hoef je niet alle sites te bezoeken om de telefoonnummers van de klantenservice op te sporen. Je kunt ze allemaal direct vinden via deklantenservive.nl. Via deze site kun je snel en gemakkelijk alle telefoonnummers tevoorschijn toveren. Dat scheelt een hoop zoekwerk en je hoeft niet alle websites van alle leveranciers te bezoeken. Je kunt bijvoorbeeld via een energie vergelijkingswebsite een top 5 maken en vervolgens kun je alle telefoonnummers opzoeken via deklantenservice.nl. Dus als je het telefoonnummer nodig hebt van de klantenservice van Electrabel, dan kun je dat nummer gemakkelijk vinden via deklantenservice.nl. Vooral als je snel meerdere energieleveranciers wilt vergelijken is dit een zeer snelle methode om snel de telefoonnummers te verzamelen die je nodig hebt.

Welk telefoonnummer je ook nodig hebt, je vind het op deklantenservice.nl

Tot zover gaat het steeds over energieleveranciers, maar de klantenservice.nl is er natuurlijk ook voor andere telefoonnummers. Hierbij kun je denken aan:

  • Kranten
  • Vliegmaatschappijen
  • Reisorganisaties
  • Verzekeringsorganisaties

Kortom, alle organisaties die een klantenservice hebben kun je vinden op deze site. Dus of je nou op zoek bent naar het telefoonnummer van de klantenservice van Electrabel of Arkefly, je vindt ze altijd op deklantenservice.nl. Dus je hoeft niet zelf eerst de website van Electrabel te bezoeken om het telefoonnummer van de klantenservice van Electrabel te vinden en dit geld ook voor alle andere telefoonnummers.

Contact

© De Klantenservice 2014