Problemen met je reis? Neem contact op met de klantenservice van Arkefly

Op het moment dat je met vakantie gaat, dan is dat natuurlijk erg fijn. Vaak boek je ver van te voren, dus je kunt enkele maanden genieten van de voorpret. Of het is zo dat je spontaan een last minute reis boekt en in dat geval is het natuurlijk extra spannend om meteen te vertrekken. Maar het plannen van een reisje brengt naar natuurlijk ook de nodige gezonde stress met zich mee. Daarnaast kan er ook van alles misgaan. Gelukkig gaat er in de regel niets mis, maar mocht er toch iets niet in orde zijn of wil je gewoon zeker weten dat alles in orde is, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met de klantenservice van de desbetreffende reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij. Als je bijvoorbeeld vliegt met Arkefly, dan kun je voor vragen altijd even contact opnemen met de klantenservice van Arkefly. Indien je bijvoorbeeld meer wil weten over de regels met betrekking tot de bagage dan doe je er goed aan om even contact op te nemen met de klantenservice van Arkefly. Punt met bagage is dat de regels bij elke vliegmaatschappij anders zijn. Zo mag je bij de ene vliegmaatschappij één stuks handbagage meenemen van een x aantal kilo’s, terwijl je bij de andere vliegmaatschappij één stuks handbagage mee mag nemen in combinatie met een kleine tas voor bijvoorbeeld je laptop die onder de stoel past. Als je die zaken door elkaar haalt, dan moet je op het vliegveld vaak je beide tassen combineren tot 1. Vaak zie je dan ook mensen op het vliegveld die niet goed naar de regels hebben gekeken en die een te grote tas hebben of een te zware tas of twee tassen waar er maar één is toegestaan. Deze mensen moeten dan ofwel zien te zorgen dat ze hun tweede tas in de eerste kunnen proppen, of ze moeten een boete betalen voor het extra gewicht. Deze regels zijn enorm arbitrair en dus moet je het altijd goed in de gaten houden. Denk ook niet dat als je eenmaal weet wat de regels zijn, dat je dan klaar bent, want de regels kunnen zo maar veranderen en dan ben je de sigaar. Daarom is het nooit een slecht idee om via de klantenservice van Arkefly te ontdekken wat de huidige regels zijn zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Ik kan het telefoonnummer van de klantenservice van Arkefly niet vinden, wat nu?

Het is niet altijd even eenvoudig om een telefoonnummer van de klantenservice van Arkefly te vinden. Dus op het moment dat je op zoek bent naar het telefoonnummer van de klantenservice van Arkefly, dan doe je er goed aan om gewoon via een externe site te zoeken. Dit is vaak veel makkelijker en overzichtelijker, want je hebt niet te maken met alle reclame en aanbiedingen op de site van Arkefly zelf. Een dergelijke website waar je gemakkelijk het telefoonnummer van de klantenservice van Arkefly kunt vinden is deklantenservice.nl. Hier kun je de naam van het bedrijf intypen in de zoekmachine en afhankelijk van het bedrijf krijg je dan direct een x aantal telefoonnummers. Dus soms krijg je alleen het telefoonnummer van de klantenservice van Arkefly, maar het kan ook zijn dat je ook andere telefoonnummers te zien krijgt.

Andere opties om de klantenservice te bereiken

We leven in een digitaal tijdperk, dus je kunt de klantenservice van Arkefly ook op andere wijzen bereiken. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van:

  • De chat (vaak te vinden op de site van Arkefly)
  • De Arkefly app
  • Email

Contact

© De Klantenservice 2014