Problemen met uw iPhone? Bel de klantenservice van Apple

Via deklantenservice.nl kunt u de klantenservice van Apple bereiken. Dit is namelijk een verzamelsite voor diverse uiteenlopende bedrijven uit Nederland of bedrijven die in Nederland een vestiging hebben zoals Apple, Zara of Wehkamp. De relevante telefoonnummers staan op een aparte webpagina net als hun e-mailadres. Houdt u er wel rekening mee dat u het juiste nummer belt? Zo zijn er voor de klantenservice van Apple diverse nummers. Bijvoorbeeld het nummer voor zakelijk contact of voor particulieren. Wist u dat u de klantenservice van Apple vervolgens een rating kunt geven? U kunt aangeven met 1 tot en met 5 sterren hoe tevreden u bent over de klantenservice van Apple. Toekomstige bezoekers op onze site hebben daar baat bij net als de klantenservice van Apple. Apple is de grote concurrent van Microsoft en biedt smartphones, laptops, muziekdragers en vele bijbehorende accessoires aan. Naast hardware heeft Apple een eigen software ontwikkeld: een eigen besturingssysteem en vele programma’s die enkel op deze besturingssysteem werken. En dat brengt problemen met zich mee, vooral als u gegevens van Windows naar Apple wilt versturen en wilt bewerken. En vice versa uiteraard ook. Het is daarom goed voor te stellen dat u vragen hebt aan de klantenservice van Apple over de compatibiliteit van bepaalde bestanden en programma’s.

Deze klantenservice van Apple staat voor u klaar, in het Nederlands

Er zijn vele redenen waarom u graag in persoonlijk contact met de klantenservice van Apple wilt komen:

  • Misschien hebt u een Apple product en wilt u weten hoe u een storing kunt oplossen. Als er geen Apple Store in de buurt is dan kunt u het beste even bellen met de klantenservice van Apple.
  • Hebt u een vraag over bepaalde software of over het upgraden van uw besturingssysteem? Ook dan kan de klantenservice van Apple u snel van dienst zijn.
  • Als klant bent u misschien benieuwd wat uw voordelen zijn van een Apple lidmaatschap. Klim in de pen of neem de hoorn van de haak.

Zoals u ziet zijn er diverse redenen om even contact op te nemen met de klantenservice van Apple. Een telefoontje is zo gepleegd en dan kunt u de technische storing oplossen of de installatie voltooien. Hebt u klachten of opmerkingen over het bedrijf? Dan willen ze dat graag horen. Ze lossen uw persoonlijke klachten graag direct voor u op en daarnaast kunnen ze met hun feedback hun service en producten in de toekomst verbeteren. En daar kunt u ook de vruchten van plukken.

Geeft u ons eens wat feedback over de website

De klantenservice van Apple is eenvoudig te bereiken door hen op te zoeken via onze website www.deklantenservice.nl. Ook als u niet op zoek bent naar Apple maar een ander bedrijf dan kan deze website u op weg helpen. Of u nu graag mailt of telefoneert, de informatie is compleet. Mist u enkele bedrijven waarvan u het idee hebt dat ze wel vermeld moeten worden? Dan kunt u contact met onze eigen klantenservice opnemen. Wij willen een zo breed mogelijk selectie aan bedrijven aanbieden dus we horen het graag van u wat er nog ontbreekt. Zoals u misschien wel weet moet u bij veel klantenservices een langdradig bandje afluisteren waar wordt verteld bij welke afdeling u moet zijn. Dat is een traag proces en kan u extra geld kosten. Omdat wij net als u weten hoe vervelend dit is, hebben we veel van deze menu’s helemaal uitgeschreven op onze website. Zo weet u direct welke getallencombinaties u moet invoeren om de juiste medewerker aan de lijn te krijgen. Leest u daarom eerst deze uitgeschreven keuzemenu’s door!

Contact

© De Klantenservice 2014