Vragen over prijzen? Bel de klantenservice van Albert Heijn

De bekendste supermarkt in dit land is waarschijnlijk de Albert Heijn. Ooit begonnen als kleine kruidenierszaak is het tegenwoordig de grootste supermarktketen in Nederland. De klantenservice van Albert Heijn is door de jaren heen ook behoorlijk uitgebreid. En dat is niet zo vreemd want de speerpunten van deze supermarkt zorgen ervoor dat klanten soms met prangende vragen zitten. Zo is deze zaak nogal eens in het nieuws geweest toen bleek dat ze na enkele waarschuwingen nog altijd de plofkip verkochten. Terwijl ze erg hun best doen om zoveel mogelijk duurzame en ecologische producten te verkopen. En dat lukt hen tegenwoordig aardig. Toch hebben velen vragen aan de klantenservice van Albert Heijn, zeker toen bovengenoemde praktijk aan het daglicht kwam. Het lijkt een beetje tegenstrijdig met hun progressieve aanpak. Toch verdient deze winkel meer respect dan het krijgt omdat het een poging doet om de Nederlander bewuster te maken over wat men eet en drinkt. We willen als het ware geen Amerikaanse toestanden: mensen die veel ongezonde producten met veel vet en suiker eten. Overgewicht is in dit land een probleem en daarom heeft de Albert Heijn besloten om iets te doen aan de suikerconsumptie. Zo is onlangs de energydrank van Monster uit de schappen gehaald. U begrijpt dat de klantenservice van Albert Heijn weer werd platgebeld. Het is een goede eerste stap maar heeft ook iets hypocriet omdat Red Bull nog wel in de schappen ligt. Veel mensen denken dat ze dan consequenter moeten zijn. Terwijl de andere kant vindt dat ze zich niet moeten bemoeien met hun eetpatroon.

Zoekt u specifieke producten? Vraag het de klantenservice van Albert Heijn

Herkent u deze verhalen en had u destijds ook diverse vragen voor de klantenservice van Albert Heijn? Maar kon u de gegevens van de klantenservice van Albert Heijn niet vinden of liet u het er maar gewoon bij zitten? Het is nooit te laat om in actie te komen. De klantenservice van Albert Heijn vindt het prettig om feedback te krijgen. Ze spelen dit door naar de desbetreffende afdelingen en met deze opbouwende kritiek kan de supermarkt voortborduren op hun ideeën. Belt u de klantenservice van Albert Heijn eens op als u vragen hebt over hun beleid. Wilt u graag weten welke producten ze juist wel en juist niet verkopen? Of wilt u graag bijzondere producten laten opnemen in hun assortiment? De klantenservice van Albert Heijn en dientengevolge het hele concern staat open voor al uw wensen en ideeën. Schroom daarom niet langer maar klim in de pen en schrijf hen een e-mail. Bellen kan uiteraard ook maar doet u dat wel tijdens kantooruren zodat u zeker weet dat u iemand aan de lijn krijgt.

We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met deze dienst!

Wij van deklantenservice.nl zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met de klantenservice van Albert Heijn. Wellicht wilt u daarom een korte boodschap op onze website achterlaten zodat toekomstige klanten weten wat ze van de klantenservice van Albert Heijn mogen verwachten. Wij bieden een breed assortiment aan handige telefoonnummers en e-mailadressen van grote bedrijven in Nederland. Zo hebben we ook de gegevens van allerlei andere supermarkten waaronder:

  • Lidl
  • Jumbo
  • Aldi

Zoekt u helemaal niet het nummer van een supermarkt maar van uw bank, verzekeraar of pensioenfonds? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vergeet onze website niet te bookmarken zodat u snel onze site kunt bezoeken als u met een belangrijke vraag zit. U hoeft niet langer alle telefoonnummers in uw smartphone op te slaan of de Gouden Gids er op na te slaan.

Contact

© De Klantenservice 2014