Snel en gemakkelijk contact met de klantenservice van Agis

Op het moment dat je op zoek bent naar een goede zorgverzekering, dan is het heel goed mogelijk dat je na 5 minuten op internet al niet meer weet waar je het zoeken moet. Er zijn er immers zoveel! Elk jaar komen er nieuwe zorgverzekeraars bij en iedere zorgverzekering heeft zo een eigen set aan voor- en nadelen. Soms zijn de kosten lager, maar heb je minder dekking. Je hebt te maken met zorgverzekeraars waarmee je overal in Nederland in elk ziekenhuis terecht kunt, maar je hebt ook zorgverzekeraars die zich hebben verbonden met een beperkt aantal ziekenhuizen, waardoor je dus verplicht bent om juist die ziekenhuizen te bezoeken als er iets mis is. Dat hoeft natuurlijk niet altijd een nadeel te zijn als het ziekenhuis van jouw keuze is aangesloten bij de verzekering van je keuze. Vaak zijn deze verzekeringen ook iets goedkoper. De premie hangt echter wel af van je wensen. Wil je enkel een basispremie of wil je ook andere vergoedingen? Als je een slecht gebit hebt, dan is een tandartspakket wel zo handig. Als je brillen nodig hebt of hoortoestellen, dan is het altijd goed om te kijken naar de zorgverzekeraars die zulke zaken vergoeden. Los van al deze opties en keuzes, heb je ook nog eens te maken met het eigen risico. Hoe lager je dit eigen risico instelt, des te hoger de premie. Dus als je kerngezond bent en niet verwacht dat je in het komende jaar letsel op zult lopen, dan kun je het eigen risico natuurlijk opschroeven zodat je per maand minder premie betaalt. Het is dan wel belangrijk dat je niet gaat skiën in de bergen, want als je valt en je moet naar het ziekenhuis, dan wordt het wel een duur grapje. Het eigen risico verhogen is dus voordeliger, maar als je wél wat krijgt, dan ben je aanzienlijker duurder uit. Al met al heb je dus te maken met enorm veel opties en moet je keuzes maken. Het is dus ook niet gek dat je vragen hebt. Mocht je een verzekering af willen sluiten bij Agis, dan doe je er goed aan om die vragen voor te leggen aan de klantenservice van Agis. Het telefoonnummer vind je eenvoudig via www.deklantenservice.nl.

Hoe kom ik in contact met de klantenservice van Agis?

Op het moment dat je op internet op zoek bent naar zorgverzekeraars, dan heb je natuurlijk vele tabbladen open met websites en contactgegevens. Dat begint dus ook al snel te duizelen, zeker als je ook nog eens verschillende telefoonnummers ziet. Daarnaast is het soms ook lastig om de telefoonnummers op de site zelf te vinden. Dus als je snel een telefoonnummer wilt vinden van de klantenservice van Agis, dan kun je het beste gewoon even naar de site van deklanteservice.nl gaan. Hier zie je meteen op de eerste pagina een groot roze vlak waar je de naam van de zorgverzekeraar in kunt typen. Als je op enter drukt, dan vind je verschillende telefoonnummers van de kantenservice van Agis. Je hebt dus direct alles mooi op een rijtje. Zo krijg je de volgende telefoonnummers gepresenteerd:

  • Klantenservice van Agis
  • De Agis zorgcoach
  • Vervoerslijn
  • Hoofdkantoor

Dus als je enkel interesse hebt in de klantenservice van Agis, dan weet je precies welk nummer je moet bellen.

De klantenservice van Agis en Zilveren Kruis

Misschien lukt het je niet om gewoon via Google het telefoonnummer te vinden van de klantenservice van Agis. Daar is een goede reden voor. Het is namelijk zo dat Agis niet meer bestaat. Sinds 2015 is Agis overgenomen voor Zilveren Kruis. De klantenservice van Agis is dus eigenlijk de klantenservice van Zilveren Kruis.

Contact

© De Klantenservice 2014