Zilveren Kruis Achmea contact

  • www.zilverenkruis.nl
  • 071 751 00 51 (lokaal tarief) (Klantenservice bestaande klanten)
  • 071 365 20 80 (lokaal tarief) (Klant worden)

Zilveren Kruis Achmea contact

Wilt u met Zilveren Kruis Achmea contact opnemen? Hierboven kunt u de contactgegevens vinden. Zilveren Kruis Achmea klantenservice maakt gebruik van een keuzemenu. Voor nadere instructies zie het ‘Keuzemenu Zilveren Kruis Achmea contact’.

Zilveren Kruis Achmea contact, 1.9 out of 5 based on 24 ratings

Keuzemenu Zilveren Kruis Achmea contact

Hier vindt u een overzicht van het telefonisch keuzemenu van Zilveren Kruis Achmea: welkom bij Zilveren Kruis Achmea.

Druk op toets 1: Voor een vraag over premiebetalingen, aanmaningen of het treffen van een betalingsregeling

Druk op toets 2: Voor overige vragen

Toets 1: voor het adres voor het indienen van uw rekening
Voor overige vragen kunt u blijven wachten. U wordt doorverbonden met een medewerker

Press 9: for english

Het Zilveren Kruis

Het Zilveren Kruis is een zorgverzekeraar die onderdeel uitmaakt van de coöperatie Achmea. Zij streven ernaar kwalitatief goede zorg in te kopen voor hun klanten tegen een betaalbare premie. Het Zilveren Kruis maakt zich sterk voor verbetering van de Nederlandse zorgmarkt, om hun klanten de beste zorg te kunnen bieden. Op het gebied van gezondheidszorg beschouwen zij zichzelf als marktleider en voortrekker van belangrijke ontwikkelingen. De zorgpakketten die het Zilveren Kruis aanbiedt zijn bijzonder gevarieerd, zodat iedere klant exact kan kiezen wat het beste bij hem of haar past. Als marktleider poogt het Zilveren Kruis contact te leggen met zoveel mogelijk kwalitatief goede zorgverleners, zodat de klant kan kiezen uit een ruim aanbod van optimale, betaalbare zorg.

Zilveren Kruis contact

Met het Zilveren Kruis contact opnemen was nog nooit zo makkelijk. In het tijdperk van internet en digitale media is deze organisatie te vinden op Facebook, Twitter en Youtube. Ook hebben ze een eigen forum in het leven geroepen waar klanten hun vragen kunnen stellen, suggesties kunnen doen of klachten kunnen poneren. Uit al deze opties blijkt wel dat voor het Zilveren Kruis contact met de klant van groot belang is. De pagina Service & Contact helpt u een passend antwoord te vinden op uw vraag, of verwijst u door naar een andere optie om met het Zilveren Kruis contact op te nemen. Zo zijn daar:

  • de chat;
  • e-mail;
  • de post;
  • social media.

Mocht dit u allemaal niet liggen, dan kunt u natuurlijk ook gewoon bellen met het Zilveren Kruis telefoonnummer.

Zilveren Kruis telefoonnummer

Het Zilveren Kruis telefoonnummer is er speciaal voor klanten die vlot antwoord willen op een vraag en het liefst gewoon iemand te spreken krijgen. Wanneer u het Zilveren Kruis telefoonnummer belt dient u rekening te houden met een maximale wachttijd van 5 minuten.

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.9/5 (24 votes cast)
Zilveren Kruis Achmea contact

Zilveren Kruis Achmea contact

Dellaertweg 1
2316 WZ Leiden

© De Klantenservice 2014