Wehkamp klantenservice

  • www.wehkamp.nl
  • 0900 9809 (€ 0,20 cent per minuut) (Klantenservice)
  • 038 497 33 11 (lokaal tarief) (Hoofdkantoor)

Wehkamp klantenservice

Hierboven kunt u het telefoonnummer vinden van Wehkamp klantenservice. Als u telefonisch contact opneemt met Wehkamp klantenservice, dan krijgt u een keuzemenu te horen. Zie het ‘Keuzemenu Wehkamp klantenservice’ voor nadere instructies.

Wehkamp klantenservice, 2.5 out of 5 based on 36 ratings

Keuzemenu Wehkamp klantenservice

Het keuzemenu van Wehkamp heeft de volgende opties:

Druk op toets 1: voor bestellen

Toets 1: Als u een klantnummer heeft. Zo niet, dan verbinden we u door met een medewerker.

Druk op toets 2: voor andere reden

Toets 1: Als u een klantnummer heeft. Zo niet, dan verbinden we u door met de een medewerker.

Bij grote drukte krijgt u het volgende menu;

Druk op toets 1: Als we u terug moeten bellen
Druk op toets 2: Als u wilt blijven wachten tot er een medewerker vrij is.

Wehkamp is het beste en meest persoonlijke online warenhuis van Nederland. Het is onderdeel van RFS Holland Holding B.V. en is met ongeveer 2 miljoen klanten, 128 miljoen bezoekers per maand en ruim 7 miljoen zendingen per jaar dé specialist op het gebied van online winkelen. Het assortiment van Wehkamp bestaat uit meer dan 180 duizend artikelen.

Om haar klanten goed van dienst te kunnen zijn heeft Wehkamp een webcare team opgericht. Een webcare team is een online klantenservice. Deze wordt in het leven geroepen om klagende online consumenten te helpen en zo de online reputatie van het bedrijf te beschermen.

Bellen naar de Wehkamp klantenservice

De firma Wehkamp is voornamelijk bekend om haar catalogus met kleding voor dames, heren en kinderen. Vandaag de dag wordt de papieren versie hiervan niet meer zo veel bekeken. Veel klanten bestellen hun artikelen graag via het internet. Zij maken dankbaar gebruik van deze dienst, die het bedrijf al jaren aanbiedt. Op dit moment is het bedrijf gevestigd in Zwolle. Het grossiert in artikelen in de categorieën:

  • mode
  • interieur
  • tuinartikelen
  • klusbenodigdheden
  • huishoudelijke apparaten
  • entertainment
  • elektronica.

Klanten die vragen hebben over een product, hebben de mogelijkheid om te bellen naar het Wehkamp telefoonnummer, om op die manier in contact te komen met de Wehkamp klantenservice.

Het Wehkamp telefoonnummer zoeken

Doordat de firma haar artikelen per post verzendt, en dus niet in een winkel verkoopt, komt er doorgaans veel papierwerk bij kijken. Daarop is altijd wel het Wehkamp telefoonnummer van de Wehkamp klantenservice te vinden. Bij elke order krijgen klanten namelijk weer een hoop informatie. Toch is het vandaag de dag het geval dat mensen sneller het internet raadplegen om op zoek te gaan naar de benodigde informatie. Als er bijvoorbeeld gezocht wordt naar het Wehkamp telefoonnummer, dan tikt men dit sneller in in Google. Op die manier wordt de Wehkamp klantenservice sneller gevonden dan wanneer men mappen met papieren gaat doorzoeken. Althans, dat vinden de meeste mensen.

Nummers vinden zonder lang te zoeken

Momenteel zijn er veel websites die ook nummers van klantenservices bieden. Het Wehkamp telefoonnummer staat hier ongetwijfeld ook bij. Wie een vraag heeft voor de Wehkamp klantenservice, zal niet snel op de site van het bedrijf zelf terecht komen, maar op een website die sneller de gevraagde informatie biedt. Hierdoor komt het dan mensen niet erg gericht meer zoeken, maar de zoekmachine het werk laten doen.

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.5/5 (36 votes cast)
Wehkamp klantenservice

Wehkamp klantenservice

Meeuwenlaan 2
8011BZ Zwolle

© De Klantenservice 2014