Veolia klantenservice

  • http://www.veolia-transport.nl/
  • 088 - 076 11 11 (gratis) (Veolia Klantenservice)

Veolia klantenservice

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van Veolia klantenservice? Het telefoonnummer van de klantenservice van Veolia kunt u hierboven vinden. De klantenservice van Veolia beantwoordt graag al uw vragen. Zie het ‘Keuzemenu Veolia klantenservice’ voor nadere instructies.

Veolia klantenservice, 2.2 out of 5 based on 5 ratings

Keuzemenu Veolia klantenservice

MijnVeolia

Door gebruik te maken van MijnVeolia, zorgt u voor een snelle afhandeling van uw vraag, klacht, melding of suggestie. Hierdoor hoeft u namelijk maar één keer uw persoonlijke gegevens door te geven. Dit is voor u erg handig indien u  op een later ogenblik een bestelling wilt plaatsen, een andere vraag heeft of gebruik wilt maken van één van de andere diensten van Veolia. Door gebuik te maken van Mijn Veolia herkennen onze medewerkers uw gegevens meteen zodat u snel geholpen kunt worden.

Met MijnVeolia bent u als reiziger van alle online gemakken voorzien. Wat u allemaal kunt met MijnVeolia?

  • Algemene vragen stellen, suggesties, meldingen en/of klachten doorgeven
  • Schade en/of incidenten melden

 

Contactgegevens klantenservice Veolia

Naast gebruik te maken van MijnVeolia kunt u ook de klantenservice van Veoliabereiken. Dit is mogelijk via onderstaande contactgegevens:

Veolia Klantenservice
Postbus 355
5000 AJ Tilburg
Telefoon: 088 - 076 11 11

 

Veolia transport

Veolia transport is een organisatie zie vervoer regelt voor op de weg, het spoor en over het water. Onderdeel hiervan is dat wij streekvervoer, taxivervoer, standsvervoer en fietsvervoer organiseren. Wij hadden in 2013 drieduizend werknemers en een omzet van driehonderd miljoen. Bij ons staan de klanten en opdrachtgevers centraal, want openbaar vervoer heeft voor het grootste gedeelte te maken met mensen. De Veolia klantenservice is daarom ook een van onze grote aandachtspunten.

Veolia klantenservice van groot belang

Er zijn elke dag duizenden mensen die met Veolia met de bus of trein reizen. Voor veel mensen is het belangrijk dat het transport op tijd is zodat ze op tijd op hun werk kunnen komen. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om onze reizigers altijd van dienst te zijn, tijdens het reizen en erna. Daarom is de Veolia klantenservice die wij hebben opgezet van uitstekende kwaliteit. Als u het Veolia telefoonnummer belt krijgt u direct een van onze ervaren Veolia klantenservice medewerkers aan de lijn. Maar u kunt de Veolia klantenservice ook bereiken via een email of langskomen op een van onze vestigingen. U hoeft dus niet altijd het Veolia telefoonnummer te bellen.

Tip voor snelle afhandeling bij Veolia klantenservice

Als u het Veolia telefoonnummer wil bellen om de Veolia klantenservice te bereiken kan het ook handig zijn om een account te hebben van MijnVeolia. U kunt namelijk op MijnVeolia uw klantgegevens een keer doorgeven zonder het Veolia telefoonnummer te draaien. Vervolgens weten de medewerkers van de Veolia klantenservice meteen wie je bent als je het Veolia telefoonnummer belt. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van enkele online voordelen, u hoeft dan niet meer voor alle vragen het Veolia telefoonnummer voor de Veolia klantenservice te draaien. Zo kunt u online schade melden en ook algemene vragen en suggesties doorgeven.

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.2/5 (5 votes cast)
Veolia klantenservice

Veolia klantenservice

Veolia Klantenservice Postbus 355
5000 AJ Tilburg

© De Klantenservice 2014