UWV contact

  • www.uwv.nl
  • 0900 9294 (lokaal tarief) (Werknemer of zelfstandige)
  • 0900 9295 (lokaal tarief) (Werkgever of een vertegenwoordiger van een werkgever)
  • 088 898 20 10 (lokaal tarief) (Zakelijke relatie van UWV)

UWV contact

Wilt u met UWV contact opnemen? U kunt het telefoonnummer van UWV hierboven vinden. Als u uw burgerservicenummer intoetst, dan kan UWV u sneller van dienst zijn. Zie het ‘Keuzemenu UWV contact’ voor nadere instructies.


Keuzemenu UWV contact

Wij vragen uw burgerservicenummer in te toetsen, om u sneller van dienst te kunnen zijn. Wij kunnen soms uw vraag niet meteen beantwoorden. Wij bellen u dan later terug met een antwoord op uw vraag.

 

UWV contact

Wie met UWV contact zoekt, zit waarschijnlijk in een lastig parket. Het UWV is er namelijk om werkelozen en kansarmen weer mee te laten doen op de arbeidsmarkt. Dit wordt gerealiseerd door allerlei projecten te organiseren, samenwerking te zoeken met bedrijven en de werkzoekenden zoveel mogelijk te stimuleren om te solliciteren. Bedrijven kunnen dus ook met UWV contact opnemen, wanneer er interesse bestaat in een samenwerkingsverband. Wie met UWV contact wil opnemen als cliënt (dat wil zeggen: als werkzoekende of als bijstandsgerechtigde), kan dit doen via de UWV Klantenservice.

UWV Klantenservice

De UWV Klantenservice is op verschillende manieren te bereiken. Houdt u hierbij rekening met de openingstijden van de UWV Klantenservice. Het UWV zal van u als werkzoekende vragen in de volgende gevallen met het UWV contact op te nemen:

  • Ziek en hersteld melden
  • Vakantie aanvragen
  • Afspraken verzetten
  • Wijzigingen doorgeven
  •  Klacht indienen.

Ook met vragen kunt u met UWV contact opnemen. U kunt dan bij de UWV Klantenservice terecht. Bestaan er bij u als cliënt onzekerheden over uw rechten en plichten, dan is het verstandig dit te bespreken met de UWV Klantenservice. Incorrect handelen vanwege onduidelijkheid over de procedures kan nare gevolgen hebben. Voorkom dit door tijdig uw onzekerheden aan te geven bij de UWV Klantenservice.

Uw vragen beantwoord

Het is mogelijk om de UWV Klantenservice te bellen op werkdagen van 8:00 tot 17:00. Om met UWV contact op te nemen, kunt u ook een UWV-kantoor bij u in de buurt bezoeken. Met UWV contact opnemen via de UWV Klantenservice is een optie wanneer u minder tijd heeft en niet in staat bent langs te gaan bij een UWV-kantoor. Het UWV contact gaat vaak echter net wat vlotter, wanneer je iemand tegenover je hebt zitten, die je precies kan vertellen wat u wilt weten. Zo hoeft u

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
UWV contact

UWV contact

La Guardiaweg 36-162
1043 DJ Amsterdam

© De Klantenservice 2014