Univé contact

  • www.unive.nl
  • (0592) 36 71 11 (lokaal tarief) (Univé Noord-Nederland)
  • (030) 284 05 70 (lokaal tarief) (Univé Utrecht-Stad)
  • (020) 751 13 00 (lokaal tarief) (Univé Amsterdam)

Univé contact

Wilt u met de klantenservice van Univé contact opnemen? De klantenservice van Univé staat u graag te woord. Univé heeft 150 kantoren, verdeeld over heel Nederland. Zie het ‘Keuzemenu Univé contact’ voor verdere instructies.


Keuzemenu Univé contact

In heel Nederland heeft Univé ongeveer 150 kantoren. Door op deze  link te klikken en de instructies te volgen, kunt u uitzoeken welk Univé kantoor het dichts bij u in de buurt is.

 

Unive contact

De meeste mensen die met Unive contact willen opnemen, zijn klant van deze verzekeringsmaatschappij. Voor deze mensen is er de Unive Klantenservice. Unive biedt verzekeringen op het gebied van:

  • Zorg;
  • Wonen;
  • Reizen;
  • Werken;
  • Rechtszekerheid;
  • Levenseinde.

Dit wordt aangeboden voor iedereen. Mensen met verschillende soorten inkomens worden met open armen verwelkomd bij Unive. Contact met het klantenbestand is voor deze verzekeringsmaatschappij ontzettend belangrijk en daarom heeft men de Unive Klantenservice in het leven geroepen. Samen met de FAQ-pagina’s op de website, is de Unive Klantenservice een goed begin om een antwoord op je vragen te krijgen. Wie met Unive contact wil opnemen begint dus hier.

Unive Klantenservice bellen

Een onderdeel van de Unive Klantenservice is het ruime aanbod aan opties om zelfstandig het antwoord op je vraag te vinden. Is het op deze manier niet mogelijk het probleem op te lossen, dan kun je met Unive contact opnemen door met de Unive Klantenservice te bellen of te e-mailen of door bij een kantoor langs te gaan. Met Unive contact opnemen via het Unive Klantenservice telefoonnummer leidt in ieder geval tot een gemakkelijk en snel antwoord. Je hoeft de deur er niet voor uit en toch spreek je direct met iemand van de Unive Klantenservice.

Persoonlijk geholpen

Als je met Unive contact opneemt en een medewerker van de Unive Klantenservice te spreken krijgt, kun je er zeker van zijn dat je op een persoonlijke manier geholpen wordt. Je kunt als klant van Unive contact verwachten dat je verder helpt. Aarzel daarom niet om de telefoon te pakken en al je vragen over je polis, verzekeringsvoorwaarden of andere aan je verzekering gerelateerde problemen voor te leggen. Met Unive contact opnemen is laagdrempelig en gemakkelijk om te doen. Bovendien ben je er zeker van dat er naar je wordt geluisterd en dat je probleem wordt opgelost.

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Univé contact

Univé contact

​Jan Bommerstraat 4
9402 NR Assen

© De Klantenservice 2014