Trias telefoonnummer

  • www.vgz.nl
  • 0900 - 8490 (lokaal tarief) (VGZ telefoonnummer)
  • 0900 - 212 31 23 (lokaal tarief) (VGZ Gezondheidslijn)

Trias telefoonnummer

Wilt u contact opnemen met Trias klantenservice? Zoals u wellicht weet is het merk Trias eind 2011 verdwenen en zijn de zorgverzekeringen van Trias overgegaan naar VGZ. Het telefoonnummer van VGZ (Trias) kunt u hierboven vinden. Zie het ‘Keuzemenu Trias telefoonnummer‘ voor nadere instructies.


Keuzemenu Trias telefoonnummer

Indien u een vraag heeft over een zorgverzekering of vergoeding kunt u de klantenservice van VGZ (Trias)  bereiken op: 0800 - 8490.

De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur.

Het keuzemenu van de klantenservice van Trias (VGZ)

Als u contact op neemt met de klantenservice van Trias (VGZ) dan krijgt u de volgende boodschap te horen.

Welkom bij VGZ Zorgverzekering. (De wachttijd is op dit moment langer dan u van ons gewend bent, door drukte. Indien u wilt wachten, blijft u dan aan de lijn). Om u beter van dienst te kunnen zijn, volgt er nu een keuzemenu:

Druk op Toets 1: Indien u een vraag heeft over een te betalen bedrag, een ontvangen bedrag of indien u een vraag heeft over uw vergoedingen overzicht

Druk op Toets 2: Indien u wilt weten wat u vergoed krijgt of als u een wijziging door wilt geven

Druk op Toets 3: Indien u belt voor een reisverzekering

Druk op Toets 9: Voor al uw overige vragen

 

Het Trias telefoonnummer

Trias was een Nederlandse zorgverzekeraar met meer dan 400.000 verzekerden. Naast zorgverzekering boden we ook reisverzekeringen en uitvaartverzekeringen aan. Op 1 oktober is Trias opgehouden met bestaan als onafhankelijke zorgverzekeraar en zijn we samengegaan met VGZ. Om contact met ons te kunnen opnemen, is er het Trias telefoonnummer. Je kunt naar het Trias telefoonnummer bellen als je bijvoorbeeld vragen hebt over je verzekering en polis, je een verzekering wilt afsluiten of benieuwd bent naar de dekking van je verzekering. Met het Trias telefoonnummer bel je naar onze Trias klantenservice, die er speciaal is om de klanten te helpen met vragen en problemen.

De Trias klantenservice

Je kunt op verschillende manieren met onze Trias klantenservice in contact komen. Ten eerste is er het Trias telefoonnummer, dat je kunt bellen als je een gesprek wilt met een van onze medewerkers. Het Trias telefoonnummer is 0900 8490, hetzelfde als dat van VGZ. Je kunt het Trias telefoonnummer bereiken op werkdagen tussen 8.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 13.00 uur. Naast het Trias telefoonnummer zijn er ook andere manieren om de Trias klantenservice te bereiken. Zo kun je ons een brief of e-mail sturen of een vraag stellen via Facebook of Twitter.

De website van Trias/VGZ

Omdat Trias en VGZ samen zijn gegaan, kun je onze Trias klantenservice bereiken via de website www.vgz.nl. Op deze website kun je een vraag stellen aan een fictieve medewerker van de Trias klantenservice, Roos. Je kunt op de website je vraag typen, waarna je direct een antwoord krijgt. Op deze manier hoef je niet direct naar het Trias telefoonnummer te bellen als je onze hulp nodig hebt, maar kun je zelf proberen een antwoord op je vraag te vinden. Kom je er toch niet uit, dan kun je altijd nog met de Trias klantenservice contact opnemen.

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Trias telefoonnummer

Trias telefoonnummer

Stationsstraat 12
6811 KS Arnhem

© De Klantenservice 2014