Telefoonnummer Girofoon

  • www.ing.nl
  • 020 22 888 44 (lokaal tarief) (Telefoonnummer Girofoon )

Telefoonnummer Girofoon

Sinds de overgang van ING naar postbank is de naam ‘Girofoon’ aangepast in ‘Saldolijn’. Met de Saldolijn kunt u uw bankzaken regelen. U kunt uw toegangscode via de Saldolijn aanvragen. Hiervoor belt u 020 22 888 44. Zie het ‘Keuzemenu telefoonnummer Girofoon‘.

Telefoonnummer Girofoon, 1.3 out of 5 based on 8 ratings

Keuzemenu Telefoonnummer Girofoon

De Girofoon (Saldolijn) is bereikbaar op: 020 22 888 44. In onderstaand overzicht vind u een aantal tips.

Veilig bankieren via de telefoon

Met de Saldolijn bankiert u veilig, doordat u gebruikt maakt van een zelfgekozen toegangscode.

Via: 020 22 888 44, vraagt u de toegangscode via de Saldolijn zelf aan. Na de aanvraag krijgt u binnen 2 weken een voorlopige toegangscode thuisgestuurd. Bij het eerste gebruik van de Saldolijn dient u deze code direct te wijzigen in een zelfgekozen code. Deze code is strict persoonlijk en dient u aan niemand te vertellen. Ook raden we u af de code (versleuteld) op te schrijven.

Het kiezen van een code kiezen
Om veilig te bankieren via de telefoon moet u een lastig te raden code kiezen. Hiermee bedoelen we een code die niet af te leiden is van uw geboorte datum, postcode, huis/telefoonnummer of codes als: 12345 of 22222

Het overmaken van Geld

Met behulp van de Saldolijn maakt u eenvoudig geld over. Indien u hier gebruik van wilt maken, moet u wel de Saldolijn met betaalfunctie aanvragen.

  • De Saldolijn maakt het mogelijk om geld over te maken naar rekeninghouders bij de meeste Nederlandse banken. Bekijk het overzicht van deze banken.
  • Wij verwerken uw betaalopdracht direct in het saldo van uw ING Betaalrekening en in dat van de ander.
  • Betaalopdrachten die u voor 15.30 uur doet naar een rekening van een andere bank worden nog dezelfde dag verwerkt door de ontvangende bank. Betaalopdrachten die u na 15.30 uur doet, worden de eerstvolgende werkdag door de ontvangende bank verwerkt.
  • Van of naar uw ING Spaarrekening overschrijven, wordt direct in uw saldo verwerkt. Hierdoor kunt u hier direct gebruik van maken.

Minimaal en maximaal overschrijven
Overschrijven via de Saldolijn is gelimiteerd. Naar uw eigen ING-rekeningnummer kunt u maximaal € 12.500 per dag overschrijven. Er geldt een limiet van €700,- voor overschrijvingen naar een andere Betaal- of bankrekening. Elke overschrijving bedraagt minimaal € 0,01.

Algemene informatie ING

De ING is een van de grootste banken in Nederland. Bij ons kunt u terecht voor al uw bankzaken. Wij bieden u leningen, spaarmogelijkheden, hypotheken, verzekeringen en pensioenen aan. Wij bieden bovendien pakketten aan die speciaal voor jongeren, studenten of kinderen zijn. Verder kunt u bij de ING terecht voor zowel uw zakelijke als particuliere bankzaken. De ING probeert de beste faciliteiten aan te bieden voor haar klanten en daarom kunt u terecht voor advies bij een ING kantoor. Ook kunt u snel en gemakkelijk bankieren met internet of u kunt bellen met de telefoonnummer girofoon om gebruik te maken van de klantenservice girofoon, ook wel Saldolijn.

Klantenservice girofoon

Via de klantenservice girofoon kunt u veilig telefonisch bankieren. U kunt de telefoonnummer girofoon bellen voor allerlei bankzaken. U kunt bijvoorbeeld door de telefoonnummer girofoon te bellen op een snelle wijze geld overmaken. Verder kunt u via de klantenservice girofoon uw saldo checken of van uw geld overmaken van uw spaar- naar lopende rekening of andersom. U hoeft niet bang te zijn dat de telefoonnummer girofoon niet veilig is voor uw bankzaken want u maakt gebruik van een toegangscode zodat alleen u toestemming kunt geven voor benodigde acties. Bovendien is de telefoonnummer girofoon erg snel in het afhandelen van uw zaken, meestal kunt u uw afschrijvingen en bijschrijvingen direct inzien. Een ander voordeel van de telefoonnummer girofoon is dat u geen internet verbinding nodig heeft en dus overal uw bankzaken kunt regelen.

Hoe kan je gebruik maken van de klantenservice girofoon?

Wanneer u de telefoonnummer girofoon belt of naar een ING kantoor gaat, kunt u zich aanmelden voor de Saldolijn. Wanneer u de telefoonnummer girofoon belt krijgt een medewerker aan de lijn die u meteen verder zal helpen. Kortom er zijn alleen maar voordelen van de telefoonnummer girofoon.

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.3/5 (8 votes cast)
Telefoonnummer Girofoon

Telefoonnummer Girofoon

Amstelveenseweg 500
1081 KL Amsterdam

© De Klantenservice 2014