RDW contact

  • www.rdw.nl
  • 0900 0739 (€ 0,10 per minuut) (Klantenservice)
  • 0900 9739 (€ 0,10 per minuut) (Klantenservice zakelijk)

RDW contact

Indien u met de RDW contact wilt opnemen, kunt u het telefoonnummer van de RDW klantenservice hierboven vinden. Voor de meest gestelde vragen en algemene informatie kunt u terecht op de website van de RDW. De RDW klantenservice is op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar. Voor verdere instructies zie het ‘Keuzemenu RDW contact’.

RDW contact, 1.8 out of 5 based on 11 ratings

Keuzemenu RDW contact

De klantenservice van de RDW is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Belt u vanuit buitenland bel dan het volgende nummer: +31 (0)598 39 33 30

Als u contact opneemt met de RDW klantenservice, dan krijgt u het volgende te horen: voor informatie en vaak gestelde vragen kunt u ook terecht op onze website www.rdw.nl. Onze gesprekken kunnen voor trainingsdoeleinden worden opgenomen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u om het kentekenbewijs of chassisnummer bij de hand te houden.

U heeft de volgende keuzes:

Druk op toets 1: Bent u uw kentekenbewijs of kentekenplaat kwijt?
Druk op toets 2: Voor informatie over de APK of over de gegevens van uw voertuig
Druk op toets 3: Belt u naar aanleiding van de brief over de verzekeringsplicht?
Druk op toets 4: Voor overige vragen

RDW

De afkorting RDW staat voor Rijksdienst voor het Wegverkeer. Tegenwoordig is de officiële naam van dit overheidsorgaan Dienst Wegverkeer, hoewel de afkorting RDW nog steeds gebruikt wordt. De RDW is een organisatie die de verantwoordelijkheid draagt voor onder andere het toezicht op en de informatieverstrekking omtrent en registratie en documentafgifte in de Nederlandse mobiliteitssector. Zowel particulieren als bedrijven en de overheid hebben te maken met de RDW. De slogan van de organisatie (“partner in mobiliteit”) belooft een faciliterende rol van de RDW voor iedereen die te maken heeft met voertuigen, voertuigregistratie, -onderhoud en –wetgeving.

RDW contact

Als particulier of zakelijk ondernemer kan het voorkomen dat u zich in een situatie bevindt waarin u met de RDW contact wilt opnemen. Meestal gaat het dan om praktische kwesties zoals

  • Het aanvragen van een rijbewijs;
  • Het controleren van een documentnummer;
  • Het raadplegen van documenten;
  • Het maken van een afspraak;
  • Het aanvragen van een uittreksel uit het rijbewijsregister.

Deze zaken zijn allemaal te regelen via het online loket op de website van de RDW. Contact opnemen is dan niet nodig. Om ook de hoeveelheid andersoortige vragen zoveel mogelijk te beperken, heeft de RDW, net als vele andere organisaties, een pagina met veelgestelde vragen. Deze kunt u raadplegen wanneer u zit met een brandende vraag. Met de RDW contact opnemen kan natuurlijk altijd, maar het wordt op prijs gesteld wanneer u eerst probeert zelf het antwoord op uw vraag te achterhalen. Lukt dit niet, dan staat de RDW klantenservice voor u klaar.

RDW klantenservice

U kunt de RDW klantenservice op verschillende manieren bereiken. Zo kunt u met de RDW contact opnemen via het contactformulier, Twitter, e-mail of telefonisch. Het nummer van de RDW klantenservice is enkel op werkdagen bereikbaar en kost € 0,10 per minuut.

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.8/5 (11 votes cast)
RDW contact

RDW contact

Europaweg 205
2711 ER Zoetermeer

© De Klantenservice 2014