PostNL Business Service

  • www.postnl.nl/zakelijk
  • 088 - 868 68 68 (lokaal tarief) (Klantenservice)

PostNL Business Service

Wilt u contact opnemen met de klantenservice van PostNL Business Service? Hierboven kunt u het telefoonnummer van de klantenservice vinden. De klantenservice van PostNL Business Service maakt gebruik van een keuzemenu. Zie het ‘Keuzemenu PostNL Business Service’ voor verdere instructies.

PostNL Business Service, 1.0 out of 5 based on 3 ratings

Keuzemenu PostNL Business Service

De klantenservice van PostNL Business Service maakt gebruik van een keuzemenu. Als u contact opneemt met de klantenservice krijgt u de volgende boodschap te horen:

Welkom Postnl Business Service. Er volgen nu 6 keuzes;

Druk op toets 1: Indien u een vraag heeft voor één van onze verkoopadviseurs

Druk op toets 2: Indien u belt voor het traceren van uw verzonden pakket of aangetekende zending

Druk op toets 3: Indien u een klacht heeft

Druk op toets 4: Indien u een vraag heeft over uw postbus, de haal- en brengservice of als u (logistieke) hulpmiddelen wilt bestellen

Druk op toets 5: Indien u een vraag heeft over  ‘mijnpost’, de PostNL online verzendapplicatie

Druk op toets 6: Indien u een andere vraag heeft

Druk op toets 9: Indien u het keuzemenu nogmaals wilt beluisteren

Maak gebruik van PostNL Business service

Bent u al bekend met het bedrijf post service? Dit is het bedrijf op het gebied van post bezorgen en ophalen in de regio Arnhem, Wageningen en Ede. Woont u in deze omgeving? Dan kunt u gebruik maken van de service van dit bedrijf. U wilt natuurlijk niet alleen dat uw post goed bezorgd wordt. Er zijn ook situaties waarin het heel handig zou zijn als de postbode bij u langs zou komen om de post af te halen. Bij post service doen ze dat voor u. Wilt u gebruik maken van deze dienst van post service? Neem dan contact op met het post klantenservice telefoonnummer.

Op verschillende manieren met PostNL Business service contact opnemen

Wilt u meer weten over de diensten van post service? Dan kunt u zelf kiezen hoe u contact opneemt. U kunt natuurlijk bellen met het post klantenservice telefoonnummer. Dit post klantenservice telefoonnummer is bereikbaar op twee nummers. Heeft u geen zin of tijd om het post klantenservice telefoonnummer te bellen? Dan kunt u natuurlijk ook een e-mail sturen en er is zelfs de mogelijkheid om langs de bedrijfspanden van post service te gaan. Hoe u dan ook in contact wilt komen met het bedrijf post service, er is altijd een mogelijkheid om het post klantenservice telefoonnummer te bereiken.

De klantenservice van PostNL Business service bereiken

Wilt u meer weten over post service en wat zij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via het post klantenservice telefoonnummer. Er is een apart post klantenservice telefoonnummer voor zowel de vestiging in Arnhem als in Nijmegen. Kunt u het ene post klantenservice telefoonnummer niet bereiken? Dan kunt u dus contact zoeken met het andere post klantenservice telefoonnummer. Dat is wel zo makkelijk als u een algemenere vraag heeft over de diensten van post service. Op het gebied van post moet u bij post service zijn.

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/5 (3 votes cast)
PostNL Business Service

PostNL Business Service

Prinses Beatrixlaan 23
2595 AK Den Haag

© De Klantenservice 2014