Microsoft Store contact

  • www.microsoftstore.com
  • 0800 020 5934 (gratis) (Microsoft Store Sales- en klantenservice)
  • 020 500 1500 (lokaal tarief) (Technische ondersteuning)

Microsoft Store contact

Wilt u met Microsoft Store contact opnemen? Hierboven kunt u het telefoonnummer van Microsoft Store vinden. Als u telefonisch contact opneemt, dan krijgt u een keuzemenu te horen. Voor verdere instructies zie het ‘Keuzemenu Microsoft Store contact’

Microsoft Store contact, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Keuzemenu Microsoft Store contact

Microsoft Store heeft voor haar klantenservice het volgende keuzemenu:

Welkom bij de klantenservice van Microsoft Store. Voor trainingsdoeleinden kan dit gesprek worden opgenomen, om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren. Persoonlijke informatie die in dit gesprek gedeeld worden, kan worden verwerkt en opgeslagen in alle landen waar Microsoft Diensten actief is.

Druk op toets 1: Indien u vragen heeft over een product of over het kopen van een product bij Microsoft Store

Druk op toets 2: Indien u vragen heeft over de bestelstatus, een facturering, een verzending of restitutie

Druk op toets 3: Indien u ondersteuning wilt bij uw account of bij het downloaden van uw bestelling

Druk op toets 4: Indien u vragen heeft over het gebruik van een Microsoft product of voor ondersteuning bij een probleem met een Microsoft product

Druk op * : Indien u dit keuzemenu wilt herhalen

Neem contact op met de Microsoft helpdesk

Iedereen in Nederland is wel bekend met microsoft. Dit bedrijf doet heel erg veel op het gebied van computers. De meeste mensen kennen het als besturingssysteem, maar microsoft doet nog heel erg veel meer. Daarom heeft dit bedrijf ook een uitgebreide microsoft helpdesk waar u contact mee op kunt nemen wanneer u vragen heeft over een product of dienst, maar ook als u tegen problemen aanloopt. Werkt u veel met microsoft? Hou dan de mogelijkheden om de microsoft helpdesk te bereiken bij de hand.

De mogelijkheden om de Microsoft helpdesk te bereiken

Wilt u de microsoft helpdesk bereiken? Dan kan dit onder andere door contact op te nemen met het microsoft klantenservice telefoonnummer. De microsoft helpdesk kunt u via het microsoft klantenservice telefoonnummer goed bereiken voor bijvoorbeeld een vraag over uw account en facturing, maar ook voor aankoopadvies. Het microsoft klantenservice telefoonnummer is 0800 020 5934. Van maandag tot en met zaterdag kunt u het microsoft klantenservice telefoonnummer bereiken van 8.00 tot 22.00. Op de website vindt u niet alleen dit microsoft klantenservice telefoonnummer, maar ook de nummers die u kunt bellen als u specifiekere vragen heeft. Bijvoorbeeld wanneer u zakelijke klant wilt worden. Ook dan staat de microsoft helpdesk voor u klaar.

Goed geholpen door de Microsoft helpdesk

Heeft u geen zin om met de microsoft helpdesk contact op te nemen via het microsoft klantenservice telefoonnummer? Dan kunt u er ook voor kiezen om de microsoft helpdesk te bezoeken op de website van het bedrijf. Kijk bij veelgestelde vragen om te zien of de vraag door de microsoft helpdesk daar al beantwoord is. Staat het er niet tussen? Neem dan wel met het microsoft klantenservice telefoonnummer contact op. Dan kan de microsoft helpdesk je verder helpen. Heeft u veel contact via het microsoft klantenservice telefoonnummer? Schrijf het microsoft klantenservice telefoonnummer dan op een handig plek op.

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
Microsoft Store contact

Microsoft Store contact

Evert van de Beekstraat 354
1118CZ Schiphol

© De Klantenservice 2014