MediaMarkt contact

  • www.mediamarkt.nl
  • 0900 633 426 27 58 (€ 0,10 per minuut) (Klantenservice)
  • 0546 53 61 38 (€ 0,10 per minuut) (Hoofdkantoor)

MediaMarkt contact

Als u met MediaMarkt contact wilt opnemen, dan kunt u het telefoonnummer van MediaMarkt hierboven vinden. De klantenservice van MediaMarkt staat u graag te woord. De kosten per gesprek met de MediaMarkt klantenservice zijn €0.10 per minuut. Voor verdere instructies zie het ‘Keuzemenu MediaMarkt contact’.

MediaMarkt contact, 1.8 out of 5 based on 17 ratings

Keuzemenu MediaMarkt contact

MediaMarkt geen gebruik van een keuzemenu voor haar klantenservice. Indien u  belt met de klantenservice van de  MediaMarkt, krijgt u eerst een intro te horen. Daarna wordt u met de eerst volgende beschikbare medewerker doorverbonden.

Introductie tekst: Welkom bij de klantenservice van MediaMarkt-online. Als u vragen heeft gerelateerd aan een vestiging van de MediaMarkt, kunt u direct contact op nemen met de vestiging zelf. Contactgegevens kunt u vinden op de website van de MediaMarkt, www.mediamarkt.nl, onder de link: Mijn Vestiging. Indien u vragen heeft gerelateerd aan onze webshop, blijft u dan aan de lijn. U wordt dan zo spoedig mogelijk geholpen.

Met Mediamarkt contact opnemen via het Mediamarkt klantenservice telefoonnummer

Mediamarkt is een Duits bedrijf, dat onder andere in Nederland consumentenelektronica verkoopt. In Nederland zijn inmiddels 47 vestigingen en onlangs zijn alle Nederlandse vestigingen van Saturn, dat ook eigendom is van Mediamarkt, omgevormd tot Mediamarktvestigingen. Het bedrijf wil de consument zo goed mogelijk van dienst zijn, en daarom kan er met Mediamarkt contact worden opgenomen middels het Mediamarkt klantenservice telefoonnummer.

Het Mediamarkt klantenservice telefoonnummer

De klantenservice van Mediamarkt wil de (potentiële) klant zoveel mogelijk helpen, en daarom is het mogelijk om door te bellen naar het Mediamarkt klantenservice telefoonnummer met Mediamarkt contact op te nemen. Door te bellen naar het Mediamarkt klantenservice telefoonnummer krijg je direct een medewerker aan de telefoon die er alles aan doet om je zo goed mogelijk te helpen. Het Mediamarkt klantenservice telefoonnummer is 0800 0366. Of je nu iets wilt kopen of al klant bent, maar een vraag hebt over een product of problemen ergens mee, kun je naar het Mediamarkt klantenservice telefoonnummer bellen voor hulp. Je wordt dan zo goed mogelijk geholpen. Wil je niet bellen naar het Mediamarkt klantenservice telefoonnummer, dan zijn er ook nog andere contactmogelijkheden.

Op andere manieren met Mediamarkt contact opnemen

Naast het Mediamarkt klantenservice telefoonnummer zijn er ook andere contactmogelijkheden. Op de website vind je bijvoorbeeld een contactformulier, waarmee je met Mediamarkt contact kunt opnemen. Daarnaast word je aangeraden om, als je een vraag wilt stellen aan een medewerker van Mediamarkt contact op te nemen door naar een winkel te gaan. Dit is gemakkelijker dan online of telefonisch met Mediamarkt contact op te nemen. Daarnaast is het ook mogelijk om je vraag op te zoeken in het overzicht bij de online klantenservice. Hier hoef je niet met Mediamarkt contact te zoeken, maar kun je zelf je onderwerp kiezen en een oplossing proberen te vinden. Op deze manier hoef je niet direct met Mediamarkt contact te zoeken.

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.8/5 (17 votes cast)
MediaMarkt contact

MediaMarkt contact

Prins Alexanderplein 32-36
3067 GC Rotterdam

© De Klantenservice 2014