Interpolis contact

 • www.interpolis.nl
 • 013 462 91 11 (lokaal tarief) (Hoofdkantoor)
 • 013 462 20 25 (lokaal tarief) (ZorgActief Lijn)
 • 013 462 04 62 (lokaal tarief) (Interhelp binnenland)
 • 013 580 12 34 (lokaal tarief) (Schademeldcentrale)
 • 013 580 12 34 (lokaal tarief) (Rechtsbijstands­verzekering)

Interpolis contact

Als u met Interpolis contact wilt opnemen, dan kunt u het telefoonnummer hierboven vinden. Bij de klantenservice van Interpolis kunt u terecht voor vragen en advies. Interpolis klantenservice maakt gebruik van een keuzemenu. Voor nadere instructies zie het ‘Keuzemenu Interpolis contact’.

Interpolis contact, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Keuzemenu Interpolis contact

Hier vindt u een overzicht van het telefonisch keuzemenu van Interpolis.

Als u contact opneemt met Interpolis, dan krijgt u het volgende te horen: welkom bij de ZorgActieflijn voor klanten van de Rabobank of Interpolis ZorgActief.

Druk op toets 1: Als u een nieuwe Interpolis Zorgactief verzekering af wilt sluiten

Druk op toets 2: Als u een medewerker van Interpolis wilt spreken

Druk op toets 3: Als u belt voor een andere Interpolis verzekering

Door middel van uw postcode wordt u doorverbonden met de Rabobank bij u in de buurt. Toets de vier cijfers van uw postcode.

Interpolis

Interpolis is een bekende Nederlandse verzekeraar. Dit is onder andere te danken aan de pakkende, simpele slogan en een duidelijke externe communicatie. Beide kenmerken onderschrijven de visie van Interpolis die stelt dat de organisatie en de aangeboden producten zoveel mogelijk transparant moeten zijn. De klant weet zo precies waar hij of zij aan toe is. Voorkomen is beter dan genezen: Interpolis meent dat er actief aan preventie moet worden gedaan door de klant. Voor alles dat niet voorkomen kan worden, heeft Interpolis klantenservice een passende oplossing.

Glashelder: Interpolis klantenservice

Om de visie waar de slogan van spreekt in stand te houden, is het de taak van de Interpolis klantenservice om de klant van informatie te voorzien. De medewerkers van de Interpolis klantenservice zijn via verschillende wegen te bereiken. Probeer eens:

 • een brief sturen;
 • de contactpagina voor zakelijke klanten;
 • Facebook, Twitter, Youtube of Linkedin;
 • het algemene telefoonnummer;
 • het telefoonnummer van uw tussenpersoon.

Dit laatste vindt u bovenaan uw verzekeringsbewijs. Bellen met uw eigen tussenpersoon garandeert een meer direct antwoord dan wanneer u contact zoekt met de Interpolis klantenservice via het algemene telefoonnummer.

Interpolis contact en ondersteuning

Om met Interpolis contact op te nemen heeft u dus verschillende opties. Omdat het gaat om zo’n omvangrijke organisatie, is bellen niet altijd de handigste manier. Er kunnen honderden mensen meer zijn die op hetzelfde moment als u met Interpolis contact willen opnemen. U kunt daarom altijd eerst kijken of u een antwoord of oplossing kunt vinden op de website van Interpolis. Contact opnemen is daarna eventueel altijd nog een mogelijkheid. In de meeste gevallen staat uw vraag op de veelgestelde vragen pagina. U bespaart zich een hoop tijd en moeite door niet de Interpolis klantenservice te benaderen, maar zelf te proberen een antwoord te vinden op uw vraag.

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
Interpolis contact

Interpolis contact

Spoorlaan 298
5017 JZ Tilburg

© De Klantenservice 2014