ING contact

  • www.ing.nl
  • 0900 0933 (€ 0,10 per minuut) (Klantenservice)
  • 0900 1958 (€ 0,10 per minuut) (Helpdesk Internetbankieren / Mobiel bankieren)
  • 0900 1900 (€ 0,10 per minuut) (Hypotheek Advieslijn)
  • 0900 0533 (€ 0,10 per minuut) (Saldolijn)
  • 058 212 6000 (lokaal tarief) (Alarmlijn)

ING klantenservice

Wilt u met ING contact opnemen? U kunt de ING telefoonnummers hierboven vinden. ING klantenservice maakt gebruik van een keuzemenu. Zie het onderstaande keuzemenu voor nadere informatie.

ING contact, 2.4 out of 5 based on 16 ratings

Keuzemenu ING contact

ING klantenservice maakt gebruik van het volgende keuzemenu:

  • Toets eerst het nummer van uw betaalrekening in en sluit vervolgens af met een #. Heeft u geen rekeningnummer? Toets dan alleen een #.
  • Om u goed te kunnen helpen, vragen wij u in te spreken waarover u belt. Spreek uw vraag in zoals u dat zelf wilt. Met enkele steekwoorden of een hele zin. Wij verbinden u vervolgens meteen door. Het is handig om uw betaalpas bij te hand te houden. ‘ Waarover belt u?’ U kunt nu inspreken.

ING: de bank voor iedereen

ING is een van de grootste banken in Nederland en valt onder de ING Groep, samen met de Postbank. De ING bank biedt een ruim assortiment aan zowel consumenten als zakelijke gebruikers. De bank streeft naar een financieel gezonde en duurzaam Nederland. ING wil dit bereiken door de klanten inzicht en overzicht te geven. Hiermee willen ze dat hun klanten goede financiële beslissingen kan nemen om hun doelstellingen te bereiken. ING klantenservice staat altijd voor u klaar met deskundig advies en een goede service. Zij voorzien u graag op een open en eerlijke manier. Zo blijft ING betrokken bij uw financiële situatie.

ING contact: verschillende mogelijkheden

U kunt de ING klantenservice via verschillende kanalen bereiken. U kunt met ING contact opnemen via de telefoon. ING klantenservice bestaat uit verschillende onderdelen waarvoor aparte telefoonnummers zijn toegewezen. Kijk op de website van de bank om te kijken welk telefoonnummer u nodig heeft. U kunt bellen van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. De Alarmlijn en Saldolijn van ING klantenservice kunt u altijd bereiken. Met ING contact opnemen kan ook makkelijk via andere kanalen, zo kunt u bijvoorbeeld langs gaan bij een van de vele kantoren. Online vindt u makkelijk het dichtstbijzijnde ING-kantoor, servicepunt of geldautomaat.

ING klantenservice ook online

Wilt u liever met ING contact opnemen via verschillende online opties, dan is dat zeker mogelijk. U kunt de ING klantenservice bereiken via e-mail. Voor vragen, klachten of complimenten kunt u met ING contact opnemen via de e-mail. Ook kunt u de ING bereiken via social media. Zowel via Facebook of Twitter kunt u vragen stellen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord, binnen 24 uur op werkdagen. Let op met het stellen van persoonlijke vragen over social media.

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.4/5 (16 votes cast)
ING contact

ING contact

Bijlmerplein 888
1102 MG Amsterdam

© De Klantenservice 2014