Essent contact

  • www.essent.nl
  • 0900 1550 (lokaal tarief) (Klantenservice)
  • 0900 1466 (lokaal tarief) (Ondernemersdesk voor MKB)
  • 0900 600 9600 (€ 0,10 per minuut) (Grootzakelijk)
  • 088 85 11 000 (lokaal tarief) (Algemeen)

Essent contact

Als u met Essent contact wilt opnemen, dan kunt u het telefoonnummer van Essent hierboven vinden. Essent klantenservice staat u graag te woord. Voor verdere instructies zie het ‘Keuzemenu Essent contact’.

Essent contact, 4.0 out of 5 based on 2 ratings

Keuzemenu Essent contact

Wanneer u contact opneemt met Essent, krijgt u het volgende keuzemenu te horen:

Welkom bij het service nummer van Essent. Als u belt voor een voorschotwijziging, status van uw betaling of het doorgeven van een verhuizing, ga dan naar 'mijn Essent' via 'Essent.nl'.

Druk op toets 1 — als u geen klant van Essent bent
Druk op toets 2 — Indien u vragen heeft over een verhuizing
Druk op toets 3 — Indien u overweegt om uw contract op te zeggen
Druk op toets 4 — Als u vragen heeft over stadsverwarming

Blijf aan de lijn voor overige vragen.

Essent klantenservice

In Nederland heb je veel keuzevrijheid wat betreft de levering van energie. Je moet, als je gebruik wilt kunnen maken van elektriciteit en gas, zelf een contract afsluiten met een leverancier. Essent is een van de grootste bedrijven die in Nederland aan zowel particulieren als zakelijke klanten energie levert. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het afsluiten van een contact, die bijvoorbeeld verschillen in looptijd van het contract, het betaalde tarief voor de geleverde energie en eventuele handige extra’s. Zo krijg je bijvoorbeeld bij het afsluiten van een bepaald contract een geldbedrag cadeau en kun je een contract afsluiten waar je een speciale slimme thermostaat bij krijgt.

Met Essent contact opnemen

Als je een vraag hebt over de diensten en producten die Essent levert, kun je hiervoor op de website kijken. Op www.essent.nl wordt alle informatie die je nodig hebt als je een contract wilt afsluiten of een andere vraag hebt, vinden. De Essent klantenservice kan je daarnaast antwoord geven op alle vragen die nog niet op de site zijn beantwoord of helpen met problemen of klachten. De Essent klantenservice is gemakkelijk te vinden op de website en heeft bovendien een speciaal telefoonnummer. Je kunt dus gemakkelijk met Essent contact opnemen.

De klantenservice

Als je hulp nodig hebt van de Essent klantenservice of je wilt met Essent contact opnemen, kun je het beste eerst op de website kijken. Hier vind je verschillende handige rubrieken, waar je misschien het antwoord op jouw vraag kunt vinden. Als dit niet het geval is, kun je ook op andere manieren met Essent contact opnemen. Je kunt naar de Essent klantenservice bellen: het speciale telefoonnummer staat op de website vermeld. Een simpel telefoontje naar de Essent klantenservice kan ervoor zorgen dat je probleem wordt opgelost, je vraag wordt beantwoord of je klacht wordt behandeld.

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)
Essent contact

Essent contact

Willemsplein 4
5211 AK Den Bosch

© De Klantenservice 2014