DHL contact

  • www.dhl.nl
  • 0800 0552 (gratis) (Klantenservice)
  • 020 655 55 55 (lokaal tarief) (Hoofdkantoor)

DHL contact

Als u contact wilt opnemen met DHL Express dan kunt u het telefoonnummer van DHL Express hierboven vinden. De klantenservice van DHL Express maakt gebruik van spaakherkenning. Voor verdere instructies zie het ‘Keuzemenu DHL contact‘.

DHL contact, 1.7 out of 5 based on 10 ratings

Keuzemenu DHL contact

DHL Express maakt voor haar klantenservice gebruik van spraakherkenning. Dit houd in dat als u met DHL contact opneemt, u de opties moet inspreken.Eerst moet u echter een taal selecteren:

Voor Nederalands, toets u 1 in, voor Engels toetst u 2 in (for English press 2)

U heeft nu keuze uit de volgende opties: Let op! Deze dient u  dus in te spreken!

Spreek in: Zending ophalen

Spreek in: Tariefaanvraag

Spreek in: Zending tracken

Spreek in: Nieuwe afleverafspraak

Spreek in: DHL software

Spreek in: Andere vraag

Met DHL contact opnemen

Heb jij een pakketje besteld bij een bedrijf? Dan heb je een grote kans dat deze door de bezorgservice DHL bij je afgeleverd wordt. Door hun wereldwijde expertise worden de pakketjes die je in het buitenland besteld hebt eigenlijk altijd door dit bedrijf bij je thuis bezorgd. Je wilt dan natuurlijk wel weten waar je pakketje blijft en daarover kun je met dhl contact opnemen. Bijvoorbeeld via het dhl klantenservice telefoonnummer. Via dit dhl contact kun je meer informatie opvragen over de mogelijkheden op het gebied van ontvangen en verzenden.

Het DHL contact center

Het dhl contact center kun je voor verschillende onderwerpen bereiken. Denk aan pakketten, maar ook voor vrachtsport kun je terecht bij het dhl klantenservice telefoonnummer. Het dhl contact center is groot en daarom is het slim om altijd het juiste dhl klantenservice telefoonnummer te bellen. Kijk dus eerst op de website onder dhl contact om te zien welk dhl klantenservice telefoonnummer je moet hebben. Voor de express services neem je mt dhl contact op maandag t/m zaterdag. Het dhl klantenservice telefoonnummer is alleen niet te bereiken op zondag. Bij het dhl contact via het dhl klantenservice telefoonnummer wordt onderscheid gemaakt tussen Time Definite en Day Definite. Let er dus goed op welk dhl klantenservice telefoonnummer jij moet bellen voor het juiste dhl contact.

Sneller geholpen

Bel jij direct met het juiste dhl klantenservice telefoonnummer? Dan word je natuurlijk veel sneller geholpen. Op deze manier met dhl contact opnemen is een stuk prettiger. Op de website van het bedrijf vind je uiteraard ook de dagen waarop je niet met het dhl klantenservice telefoonnummer kunt bellen. Op veel feestdagen is de klantenservice van dit bedrijf niet te bereiken. Heb jij vragen over een bepaalde service? Zorg er dan voor dat je deze op tijd stelt.

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.7/5 (10 votes cast)
DHL contact

DHL contact

Anchoragelaan 32
1118 LD Schiphol

© De Klantenservice 2014