Connexxion klantenservice

  • www.connexxion.nl
  • 0900 - 266 63 99 (lokaal tarief) (Connexxion klantenservice)
  • 035 - 625 16 00 (lokaal tarief) (Algemene telefoon)
  • 035 - 625 16 99 (gratis) (Fax)

Connexxion klantenservice

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van Connexxion klantenservice? Het telefoonnummer kunt u hierboven vinden. U kunt zowel via de telefoon als email contact opnemen met de klantenservice van Connexxion. Voor nadere instructies zie het ‘Keuzemenu Connexxion klantenservice’.

Connexxion klantenservice, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Keuzemenu Connexxion klantenservice

De Connexxion klantenservice kunt u  bereiken via: 0900 - 266 63 99.

Hier kunt u terecht voor al uw vragen over dienstregelingen, bus tijden, abonnementen en kaarten.

 Via het e-mailformulier klachten melden

Klachten kunt u ook melden via het e-mailformulier. Hierbij is het van belang dat u uw naam en email adres in vult. Verder is het van belang dat u naast de plaats, datum en tijdstip van het voorval, ook het busnummer, de rijrichting het lijnnummer kunt opgeven.

Alle klachten worden door de klantenservice van Connexxion geregistreerd en in behandeling genomen.

Indien u geen reactie van Connexxion op uw klacht wilt, geeft u dit aan door 'nee' te kiezen bij 'antwoord gewenst'.

 

Alles voor de reiziger doormiddel van een goede Connexxion klantenservice

Wij zijn een van de grootste openbaar vervoer organisaties van Nederland. Dagelijks vervoeren wij honderdduizenden mensen. Hierbij willen wij reizen zo prettig mogelijk maken voor mensen, het milieu en de samenleving als geheel. Het motto van Connexxion is dan ook ‘alles voor de reiziger’. Een van de belangrijkste aspecten van een goede service voor de reizigers is bij ons weten een uitstekende Connexxion klantenservice. Wij willen dat mensen niet opzien tegen het opbellen van ons Connexxion telefoonnummer, maar dat ze juist te rade willen gaan bij de Connexxion klantenservice.

Verdeling van de Connexxion klantenservice

Wij zijn niet gestopt bij het opzetten van een Connexxion telefoonnummer, we hebben namelijk een veel uitgebreidere Connexxion klantenservice. Bij ons kan je namelijk niet alleen de Connexxion klantenservice bellen, maar je kan ook online vragen stellen op onze website, naar een service punt gaan, een brief sturen of een email sturen. Als u een vraag heeft kunt u dus de Connexxion klantenservice bereiken door:

  • Het Connexxion telefoonnummer te bellen
  • Een email te sturen
  • Een online vraag te stellen op de website
  • Een schriftelijke vraag indienen
  • Naar Connexxion klantenservice punt gaan op locatie

Bel vandaag nog het Connexxion telefoonnummer

Ondanks de vele mogelijkheden van onze Connexxion klantenservice hebben wij gemerkt dat de mensen toch het liefst het Connexxion telefoonnummer bellen. Het is natuurlijk het prettigst als je meteen antwoord op je vraag krijgt. Daarom hebben wij ons ingezet om het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de klanten die met vragen ons Connexxion telefoonnummer draaien. Onze werknemers zijn stuk voor stuk goed opgeleid en daardoor ervaren en professioneel. Daarnaast vragen wij slechts een klein bedrag om voor ons de kosten te dekken. Ook kunt u ons vragen stellen in het Engels.

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)

Connexxion klantenservice

Laapersveld 75
1213 VB Hilversum

© De Klantenservice 2014