Centraal Beheer Achmea contact

  • www.centraalbeheer.nl
  • 055 579 80 00 (lokaal tarief) (Auto-, Woon- en Reisverzekeringen)
  • 055 579 81 00 (lokaal tarief) (Hypotheken*, Levensverzekeringen en bankprodukten)

Centraal Beheer Achmea contact

Wilt u contact opnemen met Centraal Beheer Achmea? Hierboven kunt u het telefoonnummer van de klantenservice van Centraal Beheer Achmea vinden. Achmea klantenservice maakt gebruik van een keuzemenu. Voor nadere instructies zie het ‘Keuzemenu Centraal Beheer Achmea contact’.


Keuzemenu Centraal Beheer Achmea contact

De klantenservice van Centraal Beheer Achmea maakt gebruik van een keuzemenu. Als u met de klantenservice contact opneemt krijgt u het volgende te horen:

“Welkom bij Centraal Beheer Achmea. Om u beter van dienst te kunnen zijn, vragen wij u uit de volgende 4 onderwerpen een keuze te maken”.

(tussen haakjes is de complete toetscombinatie weergegeven)

Druk op Toets 1: Indien u belt om een schade te melden of als u belt over de status van uw schade

druk op toets 1: voor het melden van een schade gerelateerd aan uw verkeersverzekering of indien u een expertise-afspraak wilt maken(1+1)
druk op toets 2: indien  u een schade wilt melden aan uw inboedel of woonhuis (1+2)
druk op toets 3: voor het melden van een schade gerelateerd aan uw aansprakelijkheidsverzekering (1+3)
druk op toets 4: indien u een reis- of bagageschade schade wilt melden (1+4)
druk op toets 5: voor het melden van een schade gerelatterd aan uw rechtsbijstandsverzekering (1+5)
druk op toets 6: om terug te gaan naar het vorige menu

Druk op Toets 2: Indien u belt voor een auto-woon-reis of rechtsbijstandsverzekering of voor een andere schadeverzekering

Druk op Toets 3: Indien u belt voor een hypotheek, spaarrekening, of voor één van onze andere financiële producten

druk op toets 1: voor zaken met betrekking tot uw hypotheek (3+1)
druk op toets 2: voor informatie en vragen over de vrijkomende lijfrente, pensioenverzekering of ontslagvergoeding (3+2)
druk op toets 3: voor zaken met betrekking tot een overlijdensrisicoverzekering (3+3)
druk op toets 4: voor zaken met betrekking tot sparen en/of beleggen (3+4)
druk op toets 5: voor al uw overige vragen (3+5)

Druk op Toets 4: Voor al uw overige vragen

Met Achmea contact opnemen

Achmea Holding BV is op basis van premieomzet de grootste verzekeraar in Nederland. We zijn een van de grootste financiële dienstverleners van het land en het moederbedrijf van verschillende verzekeringsmerken zoals Centraal Beheer Achmea, Interpolis, Zilveren Kruis Achmea en FBTO. Om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is er de Achmea klantenservice. Er kan bijvoorbeeld via het Achmea telefoonnummer met Achmea contact worden opgenomen met vragen of problemen. Er kan bijvoorbeeld met een van onze medewerkers van Achmea contact worden opgenomen als er vragen zijn over de dekking van de verzekering of het afsluiten van een nieuwe verzekering.

Het Achmea telefoonnummer

Er zijn verschillende manieren om met Achmea contact op te nemen. Allereerst hebben wij het Achmea telefoonnummer. Het Achmea telefoonnummer is bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur en via dit telefoonnummer kan met een medewerker van Achmea contact worden opgenomen. Het Achmea telefoonnummer is 030 693 7000. Naast het Achmea telefoonnummer zijn er ook andere manieren om met Achmea contact op te nemen. We hebben een bezoekadres en een postadres, die worden vermeld op de website. Ook is op de website een formulier te vinden, waar je een vraag kunt stellen aan ons of aan een van onze verzekeringsmerken.

Op andere manieren met Achmea contact opnemen

Als je met Achmea contact wilt opnemen, kun je de verschillende mogelijkheden om dit te doen vinden op de website, www.achmea.nl. Hier vind je onder andere de contactgegevens van onze woordvoerders, aan wie je vragen kunt stellen over Achmea en onze merken. Wil je informatie over je polis? Dan kun je beter niet met Achmea contact opnemen, maar rechtstreeks met het verzekeringsmerk waar je een verzekering hebt afgesloten. Voor overige vragen word je doorverwezen naar onze website, waar je de manieren kunt vinden om contact op te nemen.

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Centraal Beheer Achmea contact

Centraal Beheer Achmea contact

Laan van Malkenschoten 20
7333 NP Apeldoorn

© De Klantenservice 2014