CBR contact

  • www.cbr.nl
  • 0900-0210 (€ 0,10 per minuut) (Algemene nummer)
  • +31 70 390 36 95 (Tarief buitenland) (Telefoonnummer vanuit het buitenland)

Wilt u met het CBR contact opnemen? U kunt het telefoonnummer van het CBR klantenservice hierboven vinden. CBR klantenservice is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot en met 17.30 uur. Voor nadere instructies zie het ‘Keuzemenu CBR contact’.

CBR contact, 1.5 out of 5 based on 8 ratings

Keuzemenu CBR contact

CBR algemene telefoonnummer

Het CBR is bereikbaar via het algemene nummer: 0900-0210.

De kosten voor het bellen naar het CBR bedragen €0,10 per minuut, kosten voor mobiel bellen en/of bellen vanuit het buitenland zijn hier niet bij in begrepen.

Het CBR bereiken vanuit het buitenland

Het CBR is ook vanuit het buitenland bereikbaar. Om vanuit het buitenland met het CBR contact op te nemen, draait u: +31 70 390 36 95.

Let op! Dit nummer is alleen bereikbaar met een buitenlandse telefoon. Met een Nederlandse mobiele telefoon is dit nummer helaas niet te bereiken.

Openingstijden CBR

Het CBR is geopend op werkdagen  van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.30 uur.

Mijn CBR is geopend van maandag tot en met zaterdag van 06.00 tot 00.00 uur en op zondag van 13.00 tot 00.00 uur.

CBR contact voor meer informatie

Met cbr contact opnemen doe je als je je rijbewijs wilt gaan halen. Dit bedrijf beoordeelt de rijvaardigheid van Nederlanders en zorgen er zo voor dat er alleen mensen op de weg rijden die dat ook daadwerkelijk kunnen. Voor je theorie-examen neem je cbr contact op, maar ook voor het halen van je rijbewijs.

Met CBR contact opnemen over het halen van je rijbewijs

Wil je met cbr contact opnemen? Het cbr klantenservice telefoonnummer is 0900-0210. Met het cbr contact opnemen via het cbr klantenservice telefoonnummer kost €0,60 per gesprek. Voor dit cbr contact betaal je ook mobiele kosten. Van 8.00 tot 17.30 kun je het cbr klantenservice telefoonnummer bellen voor het cbr contact op werkdagen. Het cbr klantenservice telefoonnummer is niet bereikbaar op feestdagen. Ook kun je met cbr contact opnemen via de website. Vul het contactformulier in en je hoeft het cbr klantenservice telefoonnummer niet te bellen. Met het cbr contact opnemen doe je ook makkelijk via Mijn CBR. Dan regel je alles online zonder met cbr contact op te nemen via het cbr klantenservice telefoonnummer. Zo kun je dus zelf de keuze maken hoe je meer informatie krijgt over je rijbewijs of bijvoorbeeld het halen van je theorie-examen.

Het CBR contact verloopt makkelijk

Wanneer je vragen hebt, wil je dat deze snel beantwoord worden. Voor snel cbr contact kun je het beste het cbr klantenservice telefoonnummer bellen. Gelukkig is het bellen met het cbr klantenservice telefoonnummer niet de enige optie die je hebt. Tegenwoordig kun je ook een heleboel dingen online regelen en veel mensen vinden dat erg prettig. Zo zijn veel zaken veel helderder en kunnen ze zelf beslissen wanneer zij hun zaken regelen. Dit is met het cbr klantenservice telefoonnummer wel anders. Deze is alleen op bepaalde tijden te bereiken.

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.5/5 (8 votes cast)
CBR contact

CBR contact

Sir Winston Churchilllaan 297
2288 DC Rijswijk

© De Klantenservice 2014