Bonprix contact

  • www.bonprix.nl
  • 0900-1903 (0,15€/min.) (Bonprix Nederland)

Bonprix contact

Als u met Bonprix contact wilt opnemen dan kunt u het telefoonnummer van de klantenservice van Bonprix hierboven vinden. Neemt u contact op met de klantenservice van Bonprix, dan betaalt u €0.15 per minuut. Voor verdere instructies zie het ‘Keuzemenu Bonprix contact’.

Bonprix contact, 1.0 out of 5 based on 4 ratings

Keuzemenu Bonprix contact

Hierbij de contactgegevens van Bonprix:

 

Bonprix Nederland

Antwoordnummer 54025
5004 VB Tilburg
Telefoon: 0900-1903 (0.15€/min).
E-mailadres: klantenservice@bonprix.nl

Vestigingsadres

Hypermarché bonprix
Chemin du Verseau
59700 Marcq en Baroeul
BTW-nr. NL 813 539 651 B01
KvK Frankrijk RCS Roubaix Tourcoing: 422 081 653

Hoofdkantoor Bonprix

bonprix Handelsgesellschaft mbH
Haldesdorfer Straße 61
22179 Hamburg
Dr. Marcus Ackermann (CEO),
Dr. Kai Heck,
Rien Jansen,
Alexander Birken (Voorzitter Raad van Advies)

Met Bonprix contact opnemen

Wie zegt dat mooie mode duur moet zijn? Bij bonprix denken ze daar wel anders over. Deze webshop heeft een breed assortiment op het gebied van de laatste mode en dat voor een hele mooie prijs. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u niet alleen op de website kijken, maar ook met bonprix contact opnemen. Een goede kwaliteit hoeft zeker niet veel geld te kosten. Dat laten ze bij dit bedrijf wel zien.

Voor vragen

Heeft u vragen over een product of een levering? Neem dan met bonprix contact op. Dit doet u heel eenvoudig door te bellen met het bonprix klantenservice telefoonnummer. U kunt met het bonprix klantenservice telefoonnummer contact opnemen om vragen te stellen over een (verwachte) bestelling, maar ook wanneer u liever niet via de website bestelt, kunt u op die manier met bonprix contact opnemen. Er staat altijd een medewerker voor u klaar om u te woord te staat als u naar het bonprix klantenservice telefoonnummer belt. Het nummer 0900-1903 kunt u van maandag t/m zondag bereiken. Van 7.00 tot 22.00 kunt u met bonprix contact opnemen. U kunt ook uw bestelling doorgeven via het bonprix klantenservice telefoonnummer?

Bestellen

U kunt dus met bonprix contact opnemen voor uw vragen. Maar het bonprix klantenservice telefoonnummer is ook te bereiken om u op andere gebieden te helpen. Met bonprix contact opnemen gaat heel makkelijk. U krijgt snel een medewerker aan de telefoon als u het bonprix klantenservice telefoonnummer belt. Klantvriendelijkheid staat bovenaan bij het bonprix contact. Via het bonprix klantenservice telefoonnummer wordt u altijd vriendelijk te woord gestaan. Tijdens het bonprix contact wordt u snel geholpen. Daarom is het zo prettig om snel het bonprix klantenservice telefoonnummer te bellen. U kunt ook mailen wanneer u het bonprix klantenservice telefoonnummer niet kunt bereiken. Het is fijn om met bonprix contact op te

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/5 (4 votes cast)
Bonprix contact

Bonprix contact

Haldesdorfer Straße 61
22179 Hamburg

© De Klantenservice 2014