Belgoedkoper.nl

  • www.belgoedkoper.nl
  • 0314 66 88 72 (lokaal tarief) (Klantenservice)
  • 0314 66 80 66 (lokaal tarief) (Hoofdkantoor)

Goedkoopste sim-only aanbiedingenMet een sim-only aanbieding kunt u flink besparen op uw belkosten. U bent bij Belgoedkoper aan het juiste adres voor de goedkoopste sim-only abonnementen. Of het nu voor een nieuw abonnement is of voor het verlengen van uw abonnement, wij bieden alles abonnementen aan. Bovendien betaalt u bij ons geen verzendkosten en geen aansluitkosten (tenzij anders vermeld). Zodra het contract bij ons binnen is, ontvangt u binnen 24 uur uw simkaart. Wilt u ook besparen op uw belkosten? Bekijk onze goedkoopste sim-only aanbiedingen!

 

Belgoedkoper.nl vergelijkt op een unieke manier meer dan 1000 verschillende sim-only abonnementen. Op basis van uw belminuten, internet verbruik en aantal sms berichten adviseren wij direct het meest voordelige abonnement voor u. Doordat wij onafhankelijk zijn bieden wij altijd het meest voordelige abonnement voor u aan, wij vergelijken echt eerlijk!

 

 

Wanneer u een abonnement afsluit, mag u een nieuwe telefoon uitkiezen. Dat is bij een sim-only abonnement niet zo. U ontvangt bij een sim-only abonnement geen nieuwe telefoon. De korting die u normaal op een nieuwe GSM krijgt, ontvangt u bij een sim-only abonnement op de maandelijkse kosten. Hierdoor kunt met een sim-only abonnement veel goedkoper bellen.


Keuzemenu Belgoedkoper.nl

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Belgoedkoper.nl

Belgoedkoper.nl

Grensstraat 5a
7041GZ s-Heerenberg

© De Klantenservice 2014