ANWB contact

  • www.anwb.nl
  • 088 269 22 22 (lokaal tarief) (ANWB Contact Center)

ANWB contact

Heeft u vragen over ANWB verzekeringen? De ANWB helpt u graag. U kunt telefonisch contact opnemen met de ANWB. Het is mogelijk uw gegevens achter te laten, de ANWB zal u dan op een later moment terug bellen. Zie het ‘Keuzemenu ANWB contact’ voor nadere instructies.

ANWB contact, 2.7 out of 5 based on 3 ratings

Keuzemenu ANWB contact

ANWB Klantenservice

De ANWB is de Koninklijke Nederlandse Toeristenbond. De letters ANWB staan voor Koninklijke Nederlandse Wielrijders-Bond, maar het onderdeel wielrijdersbond is aan het begin van de twintigste eeuw veranderd in toeristenbond. De ANWB houdt zich bezig met mobiliteit en biedt diensten en informatie aan reizigers. Hierbij kun je denken aan verzekeringen en reizen, maar ook zijn er de Wegenwacht en de alarmcentrale en kun je rechtshulp krijgen. Er worden een verenigingsblad en reisgidsen uitgegeven en ook verzorgt de ANWB bewegwijzering op de weg. Ook kun je voor verkeersinformatie bij de ANWB terecht.

Contact opnemen met de ANWB klantenservice

Als je vragen hebt over de diensten die de ANWB levert, kun je contact opnemen met de ANWB klantenservice. Je kunt hier informatie inwinnen over alle hierboven beschreven diensten, maar ook kun je vragen stellen aan de ANWB klantenservice over dingen die niet duidelijk worden uitgelegd op de website, www.anwb.nl. Als je contact wilt opnemen met de ANWB klantenservice, omdat je een vraag, verzoek of klacht hebt, kun je dit op verschillende manieren doen:

-          Kijk op de website bij veelgestelde vragen

-          Ga langs bij een van de winkels

-          Stel je vraag online

-          Bel het speciale telefoonnummer

Persoonlijk contact

Als je een vraag hebt, kun je het beste eerst even op de website, www.anwb.nl kijken. Wie weet wordt er hier al antwoord gegeven op jouw vraag in het onderdeel ‘veelgestelde vragen’, waar antwoord wordt gegeven op de vragen die het meest zijn gesteld door andere bezoekers. Ook kun je naar een van de vele winkels gaan met je vraag, klacht of opmerking. Het is ook mogelijk om je vraag via het internet aan de ANWB klantenservice te stellen. Wil je liever persoonlijk contact? Dan kun je de ANWB klantenservice ook bellen. Dit nummer kun je vinden op de website.

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.7/5 (3 votes cast)
ANWB contact

ANWB contact

Wassenaarseweg 220
2596 EC Den Haag

© De Klantenservice 2014