AH klantenservice

  • www.ah.nl

AH klantenservice

Heeft u een vraag, klacht of heeft u hulp nodig bij het vinden van informatie op ah.nl? Neem dan contact op met de AH klantenservice. Bij de AH klantenservice zitten deskundige medewerkers voor u klaar. Zie het ‘Keuzemenu AH klantenservice’ voor nadere instructies.

AH klantenservice, 2.5 out of 5 based on 8 ratings

Keuzemenu AH klantenservice

Voldoet iets niet aan uw verwachting of heeft u een vraag? Deskundige medewerkers bij de klantenservice van de AH zitten klaar om u te helpen. U kunt contact opnemen met de klantenservice van Albert Heijn door een contactformulier in te vullen. Dit contactformulier kunt u hier vinden.

De klanten service van de Albert Heijn probeert uw vragen altijd direct te beantwoorden. Dit wordt gerealiseerd doordat veel informatie voorhanden is. Het kan echter voorkomen dat de Albert Heijn klantenservice de vraag liever voorlegt aan een supermarktmanager of aan een specialist. Mocht dat het geval zijn, dan spreekt de medewerker van de  Albert Heijn klantenservice een tijdstip met u af om contact op te nemen. Uiteraard kunt u ook in alle AH winkels terecht met uw vragen en klanten.

AH bij u in de buurt

Een Albert Heijn bij u in de buurt vindt u door te klikken op deze link en de instructies te volgen.

AH Pick Up Point

Een Albert Heijn Pick Up Point kunt u vinden door te klikken dan op deze link en de instructies te volgen.

De AH klantenservice

AH is de afkorting van Albert Heijn, de naam van een Nederlandse supermarktorganisatie. Het bedrijf is eigendom van Ahold en heeft 933 winkels en is daarmee de grootste van het land. Ook zijn er filialen in Duitsland, België en Curaçao. De klant staat hoog in het vaandel en service naar de klant toe wordt dan ook als belangrijk gezien. Om problemen zo snel mogelijk op te lossen en vragen goed te kunnen beantwoorden, is er de AH klantenservice. Met het AH telefoonnummer kan worden gebeld naar de AH klantenservice.

Het AH telefoonnummer

De AH klantenservice heeft een speciaal telefoonnummer, waar naar gebeld kan worden door klanten. Het AH telefoonnummer is 0800 0305 en hiermee kom je direct in contact met de AH klantenservice. Je kunt bijvoorbeeld het AH telefoonnummer bellen met vragen over een gekocht product of het assortiment. Het AH telefoonnummer is bereikbaar op maandag tot en met zaterdag tussen 08:00 en 21:30 uur. Als je het AH telefoonnummer belt, word je te woord gestaan door een medewerker die de beschikking heeft over alle informatie omtrent de verkochte producten. Je kunt dus bijvoorbeeld naar het AH telefoonnummer bellen met vragen over een allergie of dieet. Ook kun je het AH telefoonnummer bellen als je een opmerking of klacht hebt over een Albert Heijn winkel.

Overige contactmogelijkheden van de AH klantenservice

De Ah klantenservice is niet alleen bereikbaar middels het AH telefoonnummer. Je kunt ook contact opnemen met de AH klantenservice via een contactformulier op de website. Daarnaast kun je gemakkelijk je vraag opzoeken op de website, zodat je misschien helemaal geen contact hoeft te zoeken. De online AH klantenservice heeft namelijk een handig overzicht, waar je de meest gestelde vragen kunt lezen en zo direct geholpen kan worden. Dit bespaart zowel jou als de klantenservice een hoop tijd, die kan worden gestoken in het helpen van klanten die zelf het antwoord niet kunnen vinden.

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.5/5 (8 votes cast)
AH klantenservice

AH klantenservice

Vrieschgroenstraat 5
1503 MC Zaandam

© De Klantenservice 2014